Linktastic Tuesday, All-Lommer Edition

Mønsteret over (klikk på bildet for å sjekke ut eBay-auksjonen) er ikke bare en flott, enkel kjole, men det inspirerte meg også til å legge inn noen lommekoblinger, eller kvasi- lommeforbindelser. (Den ovenfor er en B32, men det er også to B38s på eBay akkurat nå.)

Michelle (med grønt kjøkken) sender denne flotte linken til Bitter Betty’s Nettsted, hvor hun legger inn en lommeopplæring.

Dette (sendt av Mary Beth) er egentlig ikke en lomme, men jeg tror de mangler en betydelig bruk sak ved ikke å inkludere en stealth lomme i den. Tatt i betraktning hvor mange kvinner holder ting i deres bras, hvorfor ville du ikke legge til en lomme til et bh-tilbehør? virker som en no-brainer for meg. (Selvfølgelig tror jeg ikke jeg vil kjøpe en av disse tingene, da de virker ubehagelige og kan vri rundt, men hei, jeg beundrer deres problemløsende gumption.)

Også i tingen-det-should-has-lommer-men-ikke-kategorien, har ganske bourgeois lagt inn en lenke til en kjole som ser ut som LL Bean Tote Bag. Synd det er bare ett monogram-alternativ.

Jeg savnet den opprinnelige auksjonen for denne, sendt av Ginger Lane:

Men hvis du klikker på bildet, er det en B34, Sans konvolutt, opp på “Bay akkurat nå. Jeg vil heller ikke ha konvolutten – av en eller annen grunn kryper bildene på det mønsteret meg ut.

Og en mer lommekobling, fra Summerset. Seriøst, denne lenken, som forklarer hvordan du legger en lomme og en usynlig glidelås i samme søm, forandret livet mitt. Vet du hvor mange 1950-talls side-glidelås kjoler jeg kan sette lommer i nå? Hver og en av dem.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Renee sier “Ikke diss mine lommer!” 11. mai 2007
Linktastic Friday: Nyttig Editionmay 30, 2008With 41 kommentarer
Hvordan: Lag en tre-panel skjørt har lommerfebryn 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *