Bandanas: Det nye må-prøve-mønsteret

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Hvis Coachella samt Fashion Week ga oss noen form for ett forslag til tilbehøret Trend-front, er det at ting bor i det ville vestlige for en stund. Vi kan ha blåst med full-on frynse øyeblikk, cowboy-inspirert hode slitasje samt vår rettferdige andel av ruskind mellom vintersesongen så vel som vårmånedene, men for sommeren handler det om å jobbe i den tradisjonelle Paisley-utskriften i bandana .

Hvorfor vi elsker bandanas

Det er praktisk. Litt tilstrekkelig til å knytte seg til antrekket ditt på selv de varmeste dagene, er dette essensielle sommermønsterstykket lett, allsidig, så vel som viktigst, enkelt å finne. Du kan fange den gamle skolen som er foretrukket på ditt regionale ritthjelp, så vel som 99 cent butikk eller splurge noen ekstra dollar, så vel som å gå for en høyere versjon.

Det er praktisk. Rundt nakken, på en pose, eller i håret, har dette rimelige tilbehøret blitt brukt i århundrer. Vi forstår bandana i dag hovedsakelig for sine all-amerikanske, arbeidsklasse røtter.

Og så, selvfølgelig, spiller Hollywood Bandana’s robuste karakter ved å parre dem med dashing fiktive-film cowboys. Indikasjonen av en reisende, i sin ranching samt utforske Heyday, reddet Bandana dagen som en tourniquet, en slynge, et hodebånd, skygge fra den varme, så vel som beskyttelse mot støv og mer. Bandanas er de unsung helter av vestlige

Hvordan ha på seg en bandana

Dagens City Slickers har vedtatt tradisjonen – og satte sin egen spinn på den som bærer den som et kerchief rundt halsen, rullet så vel som bundet som en Cub Scout, accessorized på armene, så vel som enda rundt anklene. I det siste har vi sett det på bloggere, så vel som Starlet Celebs som Vanessa Hudgens, men vi ville lyve hvis vi sa at vi ikke hadde ønsket å gi Ol ‘Paisley en tur også.

Spill opp Wrangler Se med ditt foretrukne par jeans, eller bruk det som en robust etterbehandling for å kompensere en helt feminin kjole. Eller fest den på bæreallet ditt, så knytt det opp i håret ditt senere når du vil rive opp ditt utseende.

Den grunnleggende bandana er den må-ha multi-taskeren som gjør alt, så vel som enkelt. Få mest mulig ut av dette i øyeblikket utsmykning med fantastiske nye knuter samt forskjellige folder – mulighetene for å gjøre det hele ditt eget er uendelige

Menns 2 Pack Bandanas, $ 3.99, Target

Madewell Silk Bandana, $ 24.50, Nordstrom

Hva ser ditt foretrukne bandana etter sommeren? Legg igjen en kommentar, så vel som å gi oss beskjed.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *