The Duchess er Sartorial Diplomacy for Pre-Pakistan tur hendelse

The Duchess debuterte en ny etikett samt også engasjert i noen diplomatisk dressing for dagens arrangement på Aga Khan Center i Kings Cross, London.

Ovenfor ser du Aga Khan innbydende Kate samt William til senteret, beskrevet som “et sted for utdanning, kunnskap, kulturell utveksling samt innsikt i muslimske kulturer.” En video fra Richard Palmer av de kongelige ankommer.

Litt bakgrunnsinformasjon om Aga Khan: hans fulle navn samt tittel er Prince Shah Karim Al Hussaini, Aga Khan IV, KBE, CC. Han er den 49. arvelig Imam, eller åndelige leder, fra 12 til 15 millioner sjia Ismaili muslimer. Han er også en filantrop, forretningsmann, samt løpshest eier; Han ble utnevnt til ridder kommandør av de mest fremragende Order of the British Empire i 2004. Nedenfor HM samt Aga Khan på en Windsor Castle middag hun vert for å markere sin Diamond Jubilee i 2018, feirer 60 år som den 49. arvelig imamen.

Dagens arrangement ble arrangert i samarbeid med høy kompensasjon av Pakistan og Aga Khan avansement Network, en av de største personlige veldedighetsorganisasjoner i verden. En AKDN pressemelding beskriver nettverket som “en gruppe av avansement byråer som har bedre levekår, samt muligheter for millioner av mennesker i Afrika, Sør samt Sentral-Asia, samt i Midtøsten. aktiv i over 30 land, blant annet i noen av verdens mest avsidesliggende regioner.

Som de fleste husker, kommer dette engasjementet like i forkant av Duke samt hertuginne tur til Pakistan begynner 14 oktober, så vel som å kjøre med den 18..

Senteret i London er også huset til Aga Khan Foundation, Aga Khan universitetets institutt for forskning studie av muslimske sivilisasjoner, samt Institutt for Ismaili Studies. Alle er beskrevet som arbeider for å fremme kulturell forstå samt å knytte publikum til hele verden avansement problemer.

På arrangementet, paret møtte en rekke personer, inkludert selskapet så vel som nabolaget ledere.

Nedenfor er de kongelige introdusert til ‘Naughty Boy’ (artistnavnet Shahid Khan, sett nederst til venstre), låtskriver, produsent, samt DJ født pakistanske foreldre like utenfor London. PA rapporter “han takket paret for å velge to av hans sanger for de hodene sammen aksjonen i 2016”. I sentrum, tabla virtuos Shahbaz Hussain (tabla er små hånd trommer).

Dr. Saliha Mahmood Ahmed, forkjemper for BBCs Masterchef-show i 2017 var blant gjestene, så vel som det var heller en samtale om mat. Nedenfor til venstre, Dr. Mahmood Ahmed i et bilde delt hun på sosiale medier. Mer fra denne Press Association historien:

Hertuginnen fortalte Dr Mahmood Ahmed hun likte krydret mat, og legger til at Prinsesse Charlotte var “ganske bra” med varme.

Kate også uttrykt problem i matlaging karri som en familie, forklarer parets tre barn – Charlotte, Prince George samt Prince Louis – vanligvis har deres uten krydder.

“Det er så vanskelig matlaging karri i familien, barna har en del uten krydder, din (hertugens) er medium, så vel som jeg heller liker det varmt,” sa hun.

Et annet bilde som deles av kokken.

Den prisbelønte kokken samt lege skrev om dagens mottak:

Mitt hjerte er full av glede i dag. Det var en av de mest minneverdige av livet mitt. Jeg hadde det privilegium å tilfredsstille Duke samt hertuginnen av Cambridge, prins William og Kate Middleton, samt på et arrangement i regi av storslått filantrop selv, Hans Høyhet Aga Khan, en slags samt sjenerøs ånd som aura som samt karisma fylt plassen med glede.

Jeg var ganske forbløffet at William samt Kate virkelig som å se @masterchefuk i deres hektiske timeplaner samt selv sett noen av de 2017 serien da jeg vant.

Også på arrangementet, boxer Haroon Khan, sett nedre venstre; komiker, skuespiller, samt forfatter Shazia Mirza er sett i den blå kjolen.

Nå for vår titt på hva Kate hadde på seg, en diplomatisk skjerm foran Pakistan tur. Vi begynner med kjolen; en nyanse som er utvilsomt et nikk til den viktigste fargen på Pakistans flagg, grønn.

Stykket er en del av et samarbeidskolleksjon fra aross kvinne samt Soler London. Aross kvinne er linjen fra tidligere Harpers Bazaar redaktør Amanda Ross samt Soler er utvikling av Barcelona-fødte, London-baserte designeren Alex Al-Bader. Kapselen er eksklusivt for nettbutikken Net-a-Porter.

Kates stil er Amanda-stil ($ 556). Laget av silke Georgette, er det maxi-lengde, samt har en rund hals med samlinger, elastikk i midjen, selv-belte, stup hylser, samt mansjetter med tie festeanordninger som gir en blouson effekt. helt foret, ikke den kjolen ikke har en glidelås glir men på over hodet.

En bedre titt på rammen / belte. Som en kan forvente at Amanda er en signaturStykke for Aross, som tilbys i forskjellige stoffer, så vel som lengder.

Tanker om dagens utseende fra Telegrrafens Bethan Holt:

Duchessen tok sjansen til å gjøre det som syntes å være en dristig hensikt om en ny TOPDROBE-teknikk for å vise utviklingen av garderoben hennes i det siste året. ”

Hun hadde tatt sin typiske MIDI / knelengde ned noen få inches, slik at kjolen rammet på ankelbenet mens ermene nådde til like over håndleddet hennes, og oppnådde beskjeden som passer til en religiøs leder.

Kvelden vanlig bemerket at “mens dette er den aller første gangen Kate har valgt å ha på seg merkevaren, er det en favoritt av grevinnen til Wessex, som var mest nylig oppdaget i stand til en polka-dot MIDI-kjole fra samarbeidet i juli dette år.”

Kate Accessorized med kjente stykker, hennes Emmy London ‘Rebecca’ pumper ($ 455) og Natasha Clutch ($ 400).

Hælene er en tradisjonell punkt-tå stil med en 4,5,5 hæl; Koblingen måler ca. 5 “x 8”, så vel som har en magnetisk snap-lukning. Begge elementene er laget av ungdomsstuede i en farge kalt “grøntområder”.

Kate hadde håret sitt ned med en ekstremt løs krølle.

Hennes øredobber er av Zeen, de blendende keramiske dråpene ($ 8).

Zeen er et ganske nytt merke, lansert i 2014 av Cambridge, en Pakistan-basert forhandler.

Vi lar deg legge deg med et mye mer bilde.

Video:

Denne 1:30 videoen fra.MisMaili er alt NAT støy som tilbyr et flott titt i resepsjonen.

Dette stykket fra TV24-nyhetene kjører ca 30 sekunder, så vel som dekker parets ankomst.

ITNs Royal Household Channel har 5 minutter + i denne videoen.

KOBLING:

Den daglige posthistorien er her;

En hei! Stykket er her; Telegrrafens mote kolonne er her; Kvelden vanlig kort artikkel er her; Speilets beskyttelse er her

107Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *