5 Makeup -produkter Hver skorpionjente trenger å ha i sin forfengelighet!

En gang rundt forrige uke startet Scorpio -måneden, og hver siden har atmosfæren skiftet litt. Ord på gaten er at skorpioner er de mest lidenskapelige menneskene som PSV Eindhoven Skjorter er født. I hele Zodiac Kingdom er Scorpio Girls de eneste jentene som er fulle av energi, brennende og utrolig livlige. De er som denne oserende ballen med Spitfire, og de er ikke livredde for å vise sine sanne egenskaper. Og for ikke å glemme, de er veldig spesielle om hvordan de gjør ting i livet.
Så vi tenkte, hvorfor ikke gi disse skorpionene en liten liste over produkter som de bare trenger i forfengeligheten, fordi, la Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter oss innse det – hvem liker ikke sminke? Og spesielt skorpioner som er fulle av drama og teater!

Så uten noen i tillegg, la oss vise deg jenter, hva skorpioner absolutt trenger i sminkevesken!
1. Kontursett
Et godt definert ansikt og en godt meislet kjeve er et behov for når det gjelder skorpionens ansikter. De trenger å være på toppen av spillet sitt alltid og hvilken bedre måte å se ut som en absolutt sjef -dame?

2. Highlighter
Hver skorpios ansikt trenger en skinnende duggfri finish. Hvilken bedre måte enn å bruke en markør eller strobe krem?
Kilde: Nuccia.ca3. Rød leppestift
Hennes forfengelighetspose er Manchester United Skjorter ufullstendig uten et utvalg av røde leppestifter. Så Ruby Woo må være i vesken hennes!

[SC: MediaD]
Kilde: Beautywithneelam.com4. Rødmer
En skorpion er en veldig kjærlig kvinne og hun rødmer mye. Hun er bare en veldig glad person. Så en liten rødme er en forutsetning å legge til sjarmen hennes.

Kilde: blogspot.com5. Neglelakk!
Ingenting sier appell og klasse som neglelakk, og Scorpio Woman elsker tærne malt. Alle. De. Tid!
Kilde: SpoiledPrety.comso I tilfelle du vil gi din kjæreste kjæreste noe, kan du gi henne alt eller alt fra listen ovenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *