Tshirt rabatt – 50% rabatt for tees og tanker

Jeg liker store rabatter, og jeg kan ikke lyve! Det må være noe i moderne homo sapiens natur. Og hvis vi snakker om Tshirt rabatter, vel, hadde du meg på “tee”.
Siden jeg er en rabattjeger, er jeg enda mer glad for å finne lavere priser ut av den normale salgssesongen. Dagens overraskelse kom fra DBH. Du kan få en tee / tank, og få den andre med 50% rabatt. Kampanjen gjelder ikke for kampanjer for forhåndsbestilling, veldedighet eller baseball tees. Uansett, ingen bekymringer du vil ha mye å velge mellom (du kjenner DBHs encyklopediske karakter). Dette er for eksempel våre toppopptak.
Tshirt Rabatter-Bruk koden Bogo
* Klikk på bildene nedenfor

Så, med dette uttømmende tilbudet, alt jeg kan si er “Nyt shopping!”

0/5 (0 vurderinger)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *