Cartoon Quotes ble til morsomme plakatutskrifter

Nikita Gill er typografi samt merkevaredesigner som satte sammen en serie sitater fra kjente tegneserier, ved å bruke et mylder av skrifter for å formidle lekenheten til karakterene som stemmer dem. De har alle en ting til felles: Alle sitater er fra tegneserier laget av Pixar.
Som hun sier: “Jeg velger vanligvis sitatene som er litt fornærmende, men jeg oppdager ganske morsomme. For eksempel er en stressbuster jeg bruker i ekte liv fra filmen ‘A Bug’s Life’: ‘En dag vil jeg være en nydelig sommerfugl, så vel som hva som vil være bedre.’ I tillegg til når jeg gjør noe dumt, sier jeg for meg selv derisivt ‘noen kan. Det innebærer ikke at noen skal gjøre det. ‘(Fra Ratatouille) eller min favoritt, når jeg blir fornærmet av noe noen sier’ Jeg vil bare at du skal forstå at selv om du prøvde å avslutte meg, er hevn ikke et konsept vi promoterer på Min planet ‘, av Buzz Lightyear.’
Hele hennes positive, men sarkastiske tankegangen, sees gjennom bruk av forskjellige skrifter så vel som farger, en blanding som gir fremragende plakatutskrifter.
Morsomme plakatutskrifter av Nikita Gill

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *