Ian Leino Geeky Designs and Illustrations for T-Shirts

Geeky Designs fra Ian Leino
Ian Leino er en vellykket, erfaren uavhengig designer, med en portefølje full av glede -samarbeid, fokusert på trykte og klær grafikk.

Han sverger ved sin motstand mot å vokse opp og nyte så mye nørdkultur som mulig for å nå sine mål. Blant favorittene hans er Star Wars, Doctor Who og arrestert utvikling, tilbakevendende temaer i mange av produktene hans. Han er over nettsteder som Threadless, Tee Shirt Woot og Teefury, der designene hans alltid havner på den mest populære siden. For eksempel følgende design er jeg sikker på at du har sett det veldig, veldig ofte:

Vel, nå vet du at det er Leinos listige hånd på jobben.
Noe som setter ham foruten andre illustratører er hans glassmalerier. Det er ganske interessant å se arbeidet som går ut på å lage hvert stykke, med Millennium Falcon eller maskotene til Harry Potter -husene. Det er bokstavelig talt å heve popkulturen til rang som religiøst symbol. Slik engasjement er intet mindre enn beundring.

Etter populær etterspørsel er disse også tilgjengelige som utskrifter på t-skjorter, i den trådløse butikken.
Når det gjelder hans mest aktuelle design, kunngjorde han på Twitter at han jobber med noen Game of Thrones -inspirerte design. Så vis litt kjærlighet, følg ham og vær blant de få til å hage en av brikkene hans:

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *