Alpha Q for t-skjorter!

Her har vi en gruppe grafiske artister som legger til morsomme å bruke kunnskapen sin innen kunst og moderne design. De lyktes med å irritere pruderer på en utrolig enkel, men likevel skjult måte. Jeg må si at jeg ikke fikk det første sekund siden ordet Alpha vil få deg til å tenke på helt andre ting, ikke på langt nær så morsomt som disse designene. Og så fikk Q meg til å le, for jeg elsker skitne vitser som forteller sannheten. Og det er det “Alpha Q for din stemme” gjør!
Du ser i designene deres popkultur, blandet med gatekunst, vintage rock -skjorter og – ja – typografi! Det er litt av alt, nøye ordnet sammen for å ha et “slemt kunstverk”, for å si det i ordene deres.
Jeg kan ikke finne disse offensiven å ha på en t-skjorte fordi de er laget for de med nok sans for humor og vidd til ikke å ta det personlig. Og de som føler seg fornærmet – vel, jeg tror ikke de virkelig fikk stanselinjen.
Alpha Q har 8 t-skjorter, og de er alle ganske fine til å begynne med; Og de har også v-hals-t-skjorter som sitter veldig bra både med menn og kvinner. Så kudos for det! Min favoritt av dem designmessig må være “Alpha Q for din stemme”, men fordi jeg elsker Mint, skal jeg gå for “Alpha Q for en drink”.
Sørg for å sjekke ut den kule Facebook -siden deres der de har et veldig aktivt samfunn og de morsomste innleggene; Oppfordre dem til å gjøre det samme på bloggen sin, og selvfølgelig kan du utfordre dem til en prat på Twitter!
utsatt hudpleie
Alpha Q for en Votealpha Q for en Votealpha Q Long Timealpha Q Long TimeAlpha Q for en Drinkzp8497586RQ

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *