Selfridges lanserer levering neste dag i NYC

Hva betyr dette? Tjenesten er kvalifisert på bestillinger før kl. 12 ET. Det er komplementært hvis du registrerer deg for Selfridges+. Selfridges+ gir deg allerede ubegrenset frakt og gratis avkastning for $ 55 per år. Så nå som en ekstra fordel, vil du motta levering neste dag for gratis hvis du bor i New York!

Saint Laurentuptown Tote Bag

Kitrilana polka-dot kjole (lignende stiler her og her)

Reissolive mager skinnbelte

Sarah Flintperfect Pump 85

Så hvordan bruker jeg denne nye livet til å bruke? En ny Saint Laurent -veske, som en gjør. Jeg elsker denne vesken fordi den faktisk er tre poser i en. Du kan bruke den med logo -holdet satt inn, holdet alene, eller du kan bruke vesken alene uten logo -koblingen. Se bilder nedenfor hvis det er forvirrende. Jeg elsker et godt investeringsstykke, men jeg føler meg så trygg på stykker som tilbyr flere måter å bruke dem på og flere utseende å bruke dem med.
Det er en imponerende totalpose hvis jeg noen gang har sett en. Men jeg er også døende for å ta det tak i en natt ute. Jeg vil også gjøre alle disse tingene for alltid, fordi dette er den typen tidløse veske som varer for livet. For å gjøre noen sekkbytte mye enklere på meg selv, bruker jeg denne elegante, slanke kortholderen som lommeboken min. Den passer i hvilken som helst veske jeg valgte å bære.

Saint Laurentuptown Tote Bag

Saint Laurentmonogram vattert skinnkortholder

Hvis du bor i New York (beklager resten av verden), vil denne investeringen på $ 55 gi deg så mye sartorial tillit. Bare å vite når du trenger det beste antrekket for [sett inn morsom anledning her], har Selfridge’s det, så har du det i morgen også.

Saint Laurentuptown Tote Bag

Kitrilana polka-dot kjole (lignende stiler her og her)

Le specsair heart solbriller

Giorgio Armanilip maestro leppeflekk i 400 den røde

Takk til Selfridges og ShopStyle for sponsing av dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *