Jeg er med bandana

har vært en stund med tanke på at jeg postet en ny kjole, va? Her er en som har ventet tålmodig i stykker i årevis:

Dette er i noen Black Bandana-trykk så gammel at jeg ikke kan huske når eller hvor jeg fikk det. Det er ikke stort stoff – det er ganske stivt og det var rikelig med utskriftsfeil og slubber. Ikke sikker på hvorfor jeg var alt ekstatisk om å sy med det, men jeg tror å spille med utskriftsmotivene var en del av det:

Her er en nærmere titt på bodice matching:

Her er ryggen – jeg var veldig interessert i å ha bakboduset ser så mye som en frittstående bandana som mulig:

Matched motivet over skjørtpanelene også (dette er den endrede Burdastyle Heidi-skjørtet, igjen igjen igjen, jeg må virkelig gjøre en egen postdetaljering alle endringene jeg har satt gjennom):

Og piped lomme og glidelås:

Jeg fikk en haug med uoppdagelige glidelåser med veldig lett, nesten strikket bånd i Vancouver, og de er litt vanskeligere å sy med enn jeg trodde. Som i, har jeg allerede brutt to av dem. Jeg håper det er mye mer “praksis gjør perfekt” og ikke “du har fått en haug med sitroner”. Denne gikk det mye mer eller mindre ok, skjønt. (Fingrene krysset.)

Jeg har fortsatt noen oransje bandana stoff ennå å gjøre opp, sannsynligvis det siste stykket av min episke 2008 Japan stoff binge.

(Hvis du liker merkelige bandanas, vil du nesten sikkert som Calamityware Bad Bandana-prosjektet.)

Åh, og hvis du savnet det, skrev jeg om å svare på kundeservice-e-post på konditoriet! Veldig spennende, jeg vet.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hjerter og Bonesjuly 28, 2014in “Erin_Sewing”
Hei! En annen versjon av den samme Damn DressSeptember 20, 2016in “Erin_Sewing”
En shirtdress laget av shirtsaugust 15, 2014in “shirtdresses”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *