Paleo-duro.

Er ikke dette, som den forhistoriske hule-maleriversjonen av Duro Olowu-kjolen? Legg merke til det beskjedne panelet i vee – det er det som virkelig markerer det som tilhører en gang til.

Jeg virkelig liker virkningen av den stripete versjonen, selv om det selvsagt er så mye lettere å lage stripene på en stripet kjole kamp, ​​så vel som ser bra ut når du tegner dem på. (Dette er grunnen til at jeg bruker mye tid, normalt når jeg er bak rattet på et bevegelige kjøretøy, prøver å finne ut i hodet mitt nøyaktig nøyaktig hvor mange plenerbånd / flett / trim etc. Jeg vil ha krav hvis Jeg ønsket å si, lage en grunnleggende kjole av lett breddeklut, så vel som så gjør stripethet etterpå. Jeg får alltid så langt som å prøve å huske på ligningen for overflaten av en kjegle, så vel som da, enten jeg får Til hvor jeg skal, eller noen i baksetet krever at jeg forteller ham en historie, en historie “ikke om kjoler!” – Selv om jeg, for å være rettferdig, prøvde jeg bare det en gang.)

Uansett, jeg ser dette for sommeren i svart lett sengetøy med enten kafé-au-lait eller sterk hvit som bandene, avhengig av din hudtone, selvfølgelig. Eller for de av dere med de elegante sømmaskinene som broderer, i hvitt med flerfargede blomstertemaer på bandene. Det vil også se fantastisk ut i en madras plaid, med bånd av hvitt stimulere eller nøyaktig samme plikte som kjører i vinkler.

Hvis noen type av disse valgene sjarmerer deg, er dette mønsteret (B34) $ 22 på så vintage mønstre. I mellomtiden fortsetter jeg søket.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Seersucker kjole, som promisedjuly 24, 2008with 42 kommentarer
Skirting IsueueMember 13, 2006
Japansk Material Shopping: TomatoAugust 4, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *