Trend Memo Day 8: Jewel Tones

Kabel-strikket genser: MM6 Maison Margiela (under $ 100 dupe her) | Satin Midi -skjørt: teori (rimelig alternativ her) | Faux Fur Coat: Anthropologie (rimelig alternativ her) | Multi Jewel-tonet veske: Tory Burch | Vintage øreringer: Chanel | Sock Boots: Stuart Weitzman

Dag 8 i høst-/vintermønster-memo-serien er viet til (uten tvil) mitt foretrukne fargespekter gjennom tidene-jødeloner. Jeg er ikke bare ombord med denne høsttrenden, jeg kjører dette forbannede toget. Hva er det ikke å like med fargetoner som tryller frem som smaragder, safirer, rubiner, samt gull (a.k.a. subliminal gavemeldinger til din betydelige andre), Amiright? Denne sesongens majestetiske nyanser har dukket opp overalt, i alle metoder, så i dag bryter jeg ned disse halvedelige tonene fra yttertøy til tilbehør, så vel som hva som helst i mellom.

Det er ingen feil metode for å rocke Jewel Tone -trenden, men som det fremgår av i dag, bestemte jeg meg for å bade i et av de største juveltonene i sesongen – Emerald Green. For å øke ante når du jobber med et monokromatisk utseende, må du blande strukturer som sateng, pels samt tykke strikker for å gi interesse. Dette satengteori-skjørtet føles like fantastisk som det ser ut … i tillegg til å sjekke ut ruchingen, som skjuler de krøllete pommes fritesen du bestilte til lunsj i tillegg til en uber-flatterende silhuett. Denne MM6-kabelstrikkede turtleneck (stor kostnadseffektiv dupe her!) Er en foretrukket at jeg allerede forstår at jeg vil være sportslig hele vinteren, er en sparybacking av gårsdagens mønster (Holla Back Aprys-ski). Glam det opp som jeg har gjort i dag eller kjole det ned Á la aprés-ski-stil med et par stigbukse eller et foretrukket par jeans.

Denne velsmakende miljøvennlige fuskepelsen fra Anthropologie forsterker definitivt utseendet enda mer, i tillegg til at det er et stykke som ser like fabelaktig ut. Vi forstår at pels har vært trend for, vel i utgangspunktet noensinne, men når den fortsetter sin oppstigning denne sesongen, være på utkikk etter levende fluff. Fra fuskepelsfrakker i full lengde til pels-trimmet alt, rike, livlige nyanser-regime suverent.

Hvis du ikke er forberedt på å “rocke” -t-til-tå-juveltoner, kan du subtile kongelig ut med tilbehør som disse skoene (som jeg har i ryggen og hvit!) Eller denne vakre vesken. Jeg er besatt av disse pels-trimmede loafene som med letthet ville øke et ellers klassisk utseende.

Å krone dagens Jewel Tone Fest er den drømmeste Tory Burch -vesken jeg har sett på lenge. Jeg gispet hørbart når jeg oppdaget det. Du kan planlegge å se denne skjønnheten gjøre mye av opptredener her …

Og sist, men definitivt ikke minst, gir jeg deg disse praktfulle Stuart Weitzman -sokkestøvlene (elsker de andre fargevalgene også!). Selvfølgelig er det ingen som lager en bagasjerom av høy kvalitet snarere som Stuart Weitzman, men hvis du leter etter et rimeligere alternativ, kan du inspisere disse skjønnhetene. Likevel svinger du den, bare sørg for at en eller annen versjon lager metoden sin i skapet ditt fordi sokkestøvelen er utvilsomt det største høstsko -mønsteret denne sesongen.

Bruk på jobb

Det er umulig å overdrive lignende jeg har for denne kjolen, så vel som stressnivået som konsumerer meg når jeg velger hvilken farge jeg skal kjøpe. Vennligst send hjelp.

Denne Ruby Red -passer ville være morder på kontoret.

Marigold Yellow er en av de mest populære fargene i sesongen, så vel som denne Tibi -genseren ville være perfekt på eller ut av kontoret. Jeg er en rett opp Heart Eyes-emoji over det koordinerende settet.

Denne vakre matte satenglange ermet pakkekjolen ville være perfekt for alle typer arbeidsmiljøer (jeg er permanent en sucker for den røde!).

Denne fantastiske blusen ville være enestående over en avsmalnet ankel-lengde bukse for kontoret, samt raskt kledd ut for en natt ute også. Som håndleddet detalj!

Sist imidlertid ikke minst, inspiser ut dette elegante Ponte strikket skjørt!

BRB, utenfor kontoret

Jeg kjøpte en Red Leather Moto-jakke forrige sesong, så vel som den endte med å bli et av de mest slitte produktene i skapet mitt. Jeg liker absolutt denne. Hvor perfekt er det ruffle detaljering?!

Hvis dette super morsomme plisserte skjørtet ikke gjør deg lykkelig, forstår jeg ikke hva som vil. Det er tilgjengelig i tre nydelige nyanser i tillegg til at jeg prøver å rasjonalisere å kjøpe dem alle …

Hvor perfekt er denne reduserte skulderjakken?! Det er også under $ 200 …

Jeg er rart inn i dette paljettbit midi -skjørtet. Er det noen med meg?!

Hvis du har ventet hele sommeren på Sweatshirt -sesongen, kan du inspisere denne koselige strikket (det er under $ 100!) Og dette plommeinnpakningsnummeret (det er under $ 50!).

Disse bedårende faux-fur hæler kan forsterke selv det mest grunnleggende utseendet. Inspiser også disse stakkars guttene!

For en formell affære, inspiser ut denne nydelige kjolen. Kast på en pels stjal så godt du har det perfekte ensemblet til høst- eller vinterbryllup!

Mine foretrukne juvel-tonede stykker av sesongen

Sjekk ut resten av pattErn Memo Series!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *