Hellige Batwing

Dette er fra himmelen til Betsy Vintage, som har mye virkelig, virkelig, sjarmerende og ganske sjeldne mønstre til priser for å matche.

Denne fanget øyet, selv om jeg ikke er sikker på at jeg ville få og / eller gjøre det. Vel, ok, jeg er sikker på at jeg vil få det gitt de ideelle omstendighetene, og jeg vil nok gjøre det, gitt et øyeblikk (eller fem timer eller så) av svakhet, men jeg er ikke sikker på at jeg ville bære den. Se hvordan kvinnene i illustrasjonene har armene AKIMBO for å vise bort kjolenes kjole? Jeg ville føle meg tvunget til å stå slik at hele tiden jeg hadde på seg det, og det ville gjøre det vanskelig å gjøre alt jeg pleier å gjøre på en dag, som type og kjøre og lese og hoppe over til neste sang på min iPod . Jeg tror å se meg med armene mine som det ville også gjøre alle rundt meg engstelig for at jeg skulle bytte ut med sine fulle navn som et forspill til en scolding.

Se også hvordan ansiktene på illustrasjonene blir ringt opp til “manisk munterhet”, og hvordan bare klare skummelt som er kombinert med den kroppsstillingen? Ansiktet mitt er normalt i samme setting, så jeg ville også se slik ut – som om jeg skulle fortelle deg at du må sende til våre nye fremmede overlords, og jeg gjorde din favoritt sjokoladepudding til dessert, og det er ikke så hovne opp?

Hvis du vil ha en kjole som fikk deg til å se på å levere en diatribe og / eller melding fra bemerkelsesverdige vesener, klikker du på bildet for å kjøpe mønsteret.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hvordan: Lag en tre-panel skjørt har lommerfebryn 18, 2007
Jeg trodde du må vite det 20, 2007
Rant: Jeg ser London, jeg ser FranceoTober 28, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *