Reversible Scarf + WindowPane Coat

Skjerf: Burberry (for tiden 33% avslag og tilgjengelig i tre andre farger!) | Windowpane Coat: Helene Berman | Skjørt: teori | Turtleneck: Nordstrom Collection | Tights: DKNY | Pumper: SJP Collection | Lips: Nars (Bansar)

< >

Som tickeren på min øverste høyre sidefelt indikerer, er juledagen skremmende snart. Du kan sjekke ut min komplette ferieguide her, men i dag trodde jeg at jeg ville dele en annen favorittgaveide – et klassisk skjerf som denne Burberry -skjønnheten. Du får ekstra smell for pengene dine med denne fordi den er reversibel – Burgundy og svart på den ene siden med kamel og svart på baksiden. Jeg er en betydelig skjerfvifte generelt, fordi den fullstendig gjenoppfinner de enkleste antrekkene, men det gir virkelig en fantastisk feriegave til den moteelskende damen i livet ditt av følgende grunner: (1) Et firkantet skjerf som dette er trés trendy; (2) Det er noe hun vil ha for alltid; (3) Det er selve definisjonen av allsidighet og kan kobles like enkelt med et formelt eller arbeidsklart antrekk som dette som det kan være med rippede jeans og en t-skjorte; og (4) det krever ikke at du tar den fryktede størrelsesbeslutningen som du blir tvunget til å ta når du kjøper andre klær (ingen vil tilbringe juledag i hundehuset).

På en egen merknad, som du kanskje har lagt merke til, har jeg nylig oppdatert min toppnavigasjonslinje, omorganisert min “kontorstil” -delen-som selvfølgelig er det primære innholdsområdet i denne bloggen-og også legge til noen få andre kategorier Så du kan enkelt få tilgang til sporadiske innlegg jeg snakker med andre områder av den arbeidende jentas liv – fithet, skjønnhet, bryllup osv. Jeg har mottatt noen få notater om dette (for de av dere som følger meg på Snapchat [brukernavn : Maryorton] Jeg måtte glede meg der om en spesielt skandaløs kommentar jeg fikk i går), og ville bare avklare at den ikke signaliserer et større innholdsskifte på memorandum.

Hvis du leser bloggen hver dag, vet du at fokuset mitt fortsetter å være på kontorstil og hvordan den arbeidende jenta kan innlemme mote i livet hennes syv dager i uken – ikke bare på netter og helger når vi er ute av kontoret. På forespørsel fra utallige lesere har jeg også hatt glede av å dele en og annen vakthavende utseende eller livsstilsinnlegg (som gårsdagens bryllupsinnlegg) som taler til andre aspekter av Working Girl’s World. Det er viktig å holde en sunn balanse mellom arbeid og liv, så jeg liker å produsere innhold her som understreker ideen om at du kan ha en vellykket karriere og et sunt personlig liv. Enten det er hvordan du kan passe en treningsøkt i arbeidsuken, reisetips eller ideer om bryllupsplanlegging – jeg skriver alltid fra perspektivet til arbeidsjenta.

Imidlertid, bare for å være tydelig, er arbeidsstil og vil fortsette å være brød og smør her! Med unntak av gårsdagens bryllupsinnlegg, har hvert av de forrige innleggene den siste uken inkludert innhold i kontorstil – spesielt forrige ukes innlegg på mine Working Girl garderobestifter! Så hvis du snubler over et innlegg der jeg viser hvordan jeg skal bruke noe multipler måter inn og ut av kontoret, hva mine favoritt skjønnhetsprodukter er, eller hvordan jeg planla bryllupet mitt, resulterte, mer arbeidsklærposter er rett rundt Corner and the Office Style Core of Memorandum kommer ikke noe sted!

God torsdag!

Dette innlegget ble produsert i samarbeid med Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *