Little Mountain Printing Shop, A Lesson in Hand Crafting

American Printing Shop Bit Mountain Print Shoppe
Dette er (bare) den andre publiseringen om en av mine foretrukne tee -skjorter -linjer, Bit Mountain Print Shoppe. Som navnet antyder, er det primære fokuset i virksomheten å trykke t-skjorter, men jeg har aldri sjekket tjenestene, så jeg vil være med stilene så vel som tee-skjorter de tilbyr i butikken. Som jeg absolutt elsker, så vel som du vil hvis du er tilhenger av ville naturbilder, med et “polaroidfilter”, hvis du krever å legge til en nødvirkning på de typografiske designene dine, så vel som sist, men ikke minst, hvis Du liker det naturlige, organiske utseendet til minimalistisk bilde med veldig nøye utformede ufullkommenheter.
Å få nye ting til å se stilig gamle eller rettere sagt i nærheten av fortrolighet er en spesiell ferdighet fra Joe Horacek, eieren så vel som operatør av trykkeributikken. For en kort bakgrunn av nøyaktig hvordan tjenesten ble til, kan du sjekke ut vår forrige publisering om begynnelsen.
Canvas & Bella Tee -skjortene er skjermtrykt i tillegg til at alle identifiserer seg, så vel som poly -mailere utføres i butikken. Du kan selvfølgelig be om en skreddersydd bestilling, med forskjellige tee-skjorter merker. Joe virker som en jordnær person som du kan komme i kontakt med når som helst med et prosjekt, som vil kunne gi det beste. Ideelt sett kan de også sende til andre land enn USA.
For rutinemessige oppdateringer med fotograferingen hans så vel som reiseeventyr, må du sørge for å overholde Instagram -innleggene hans. Du vil like pennen hans så vel som papirferdigheter!
Her er noen av tee -skjortene jeg besetter over:

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *