Jeg forstår bare ikke

Jeg har hatt dette nettstedet, Octhreads.com, åpent i nettleseren min for en uke, prøver å velge om det skal blogge om det.

Fordelene:

Det er et nettsted som fremmer bytte av klær i tillegg til å kjøpe / selge

Det lar enkeltpersoner donere pengene de gjør fra sine garderober til den veldedige årsaken til deres valg

Grensesnittet ser ganske fint ut

Ulemper:

Nettsteder som dette er bare like stor som deres individuelle base, så vel som deres individuelle base best nå (selv om de alle virker som ekstremt gode mennesker!) Er ikke ekstremt stor

Det er bare noe mindre vanskeligheter med å ta bilder, samt noteringsprodukter på et nettsted som dette som det er for eBay, så vel som eBay ville mest sannsynlig web deg mye mer penger

Det var bare 19 kjoler bemerket når jeg sist sjekket.

Uansett, jeg er ikke tilbudt ennå. Jeg tror hva som virkelig ville gjøre dette nettstedet arbeid, er et noe som Amazonas “videreselge bøker” -funksjonen. Indikasjon opp noen få store på Internett-plaggene, selgere (Gap.com, Amazon, Bluefly, Overstock.com, Zappos, etc.), så vel som å få dem til å la septhreads.com enkeltpersoner sende inn sine kjøpshistorier. Match folk som har lignende størrelser / kjøpshistorier, så vel som deretter varsle dem til alle andre, så vel som se om de vil handle.

De kan også gi deg (med en widget / bookmarkplet) “butikk” på andre, ikke-partnersider, samt merke ting du har kjøpt, som ville legge til den tingen umiddelbart til “skapet”.

For hver person som sier “EEWEW … utnyttet klær?” Det vil være to som vil kjøpe den ekstra gensen hvis de forstår at de kan tilby eller bytte den om noen måneder for noe nytt til dem.

Å ha folk sender sine egne ting er så gammelt web, så vel som også mye arbeid. Gjør det passivt, eller nesten passivt, så vel som du er mye mer enn halvveis der. Et virkelig nyttig nettsted ville vite / finne ut (med min tillatelse) hva jeg allerede har kjøpt, så vel som da ville ping meg når folk som har lignende smaker markere ting de allerede har kjøpt med en “villig til å handle / selge” markør .

Så jeg presenterer bekymringene for deg, mine kjære lesere. Vil du bruke et nettsted som vårhroads.com, som det er nå? Vil du ta bilder av dine ting, forklare det, sette det opp på dette nettstedet, så vel som deretter feltforespørsler om å handle et par knapt-slitte rom gressgrønne ballettflater for din knapt-slitte gressgrønne cardigan? (Ikke at jeg har et par sko som det som samler støv i garderoben min …) Jeg er ikke sikker på at jeg ville. Men jeg ville indikasjon på en passiv, automatisk info-samling klær-byttested i hjertet …

(Og mens jeg snakker om fremskritt i å kjøpe teknologi, har noen til slutt implementert drømmen om en butikk-by-farge-applikasjon. Det er her på Yahoo! shopping. Selvfølgelig, i min drøm var det av Pantone, men hei. Du tar det du kan få. Nå ser du hvorfor min tonehøyde for en shopping-by-color service fikk tredje plassering i Web 1.0 Pitch Contest på Wikimania 2006? Vindication er suh-weet.)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Ly Yang Butterfly Dressjuly 28, 2006
Jeg trodde at du burde kjente loven 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *