De beste stedene for bryllupshopping i India

En liten fugl kom og fortalte oss at du har forlovet deg. Woohoo! Det er på tide for fest sharty og feiringer. Men hvorfor ser jeg svette sildring ned fra ansiktet ditt? Føler du deg bekymret for hvor og hvordan du skal gå for å handle bryllup?
India er et sted der det ikke er mangel på Athletic Bilbao Skjorter brudebutikker (akkurat som det ikke er mangel på bruder og brudgom). Og det beste stedet for shopping i India er også ganske mange. Det eneste du trenger å gjøre er å få bryllupsbudsjettet i orden, slik at du kan hoppe rundt til de beste stedene å dra på bryllup.

[LES OGSÅ: Beste gateshoppingsteder i India som er en må-sjekk]
Beste shoppingdestinasjoner i India for brudeklær
Få nå en penn og papir, da jeg forteller deg noen av de beste shoppingdestinasjonene i India, hvor du kan få enestående brudeantrekk og smykker for deg selv.
Delhi
Snakk om Saadi Dilli og det beste stedet for shopping i India er Chandni Chowk. Dette er det Polens herrelandslag i fotball Skjorter beste stedet å kjøpe brude lehenga til kostnadseffektiv prislapp og detaljert arbeid. Faktisk kan du kjøpe det komplette bryllupsantrekket for deg selv, din mann, din familie og svigerforeldrene dine fra Chandni Chowk eksklusive butikker som Ram Kishan Sarees, CTC Emporio og Lehenga House.

Bortsett fra Chandni Chowk, er det Ajmal Khan Road, Karol Bagh som har vært mekka for bryllupshopping i mange år sammen. Her får du nydelige bryllup lehengas på New Handloom Emporium, Meena Bazaar, Satya Paul, Frontier Raas, Frontier Bazaar. Og så er det Chhabra 555 som tilbyr sarees, dresser og lehengas til engrospriser.
For de av dere som vil Liker som du finner i gatene i Shahpur Jat, Hauz Khas, South Extension og Greater Kailash I (M og N Block Market), Greater Kailash 2 (M Block Market).

Mumbai
Du vet at det berømte ordtaket Mumbai er motekapitalen i India. Det er også et av de beste bryllupsutgavene. Utover sjøcapes og b-by-glamour, finner du brud shoppingsteder som serverer forskjellige budsjetter. Natraj Market i Malad, Mumbai er det Chandni Chowk er for Delhi. Og når det gjelder shopping av smykker, er Zaveri Fair ditt must-besøk sted.

Når det gjelder designerbutikker, inkluderer etikettene Ritu Kumar, Anita Dongre, Manish Malhotra, Abu Jani Sandeep Khosla og mer. Slipp inn på Ensemble og Aza hvor du kan få antrekk av toppdesignere på ett sted.
[SC: MediaD]

For smykker, slipp inn på Gem Palace og Johri Bazar, hvor du vil få gull, sølv, dyrebare og semi-faste perle steiner.

Kolkata
Byen Kolkata fyller hjertet ditt Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter med søte melodier og Durga Puja. Men når det gjelder de beste bryllupsstedene for bryllup, har denne byen glede å tilby. Burrabazar og Gariahat er de beste brud shoppingstedene.
Det er designere og flerdesignerutsalg som 85 Landsdowne Road, Simaaya, Sabyasachi, Bon Bibi Kolkata.

Chennai
Når du drar sørover i Chennai, hilser tre ting deg – gull, kanjeevaram og templer. Det betyr at når det gjelder brudeantrekk, må den utsøkte silke-saree på Khader Nawaz Khan Road her være der på din must-visit-liste.
[Les også: 10 tilbehør Hver Chennai -jente vil forholde seg til]
Når det gjelder Kanjivaram Saris, er Nalli, Sarangi og Pothy -butikker berømte over hele India. Forsikre deg om at du ser etter silkemerker. De er en forsikring om beste silke.

Hyderabad
Ring den sjarmerende byen Hyderabad og IT-knutepunktet, en by med Nawabs eller Biryani, men for brudene som er dette stedet er det beste stedet for shopping i India. Hvis et Nawabi -bryllup er på tankene dine, kan du sjekke ut de poshest stedene i Hyderabad som Banjara Hills og Jubilee Hills for å få det beste bryllupsutseendet.

Håper søket ditt etter beste bryllups shoppingplasser i India har fått svarene sine med de beste shoppingdestinasjonene i India nevnt ovenfor.
[Les også: gateshopping]
Bilder Kilde: bandbaajaa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *