HVA mote for min alder?

Hva mote for min alder?

Skrevet av Alois Guinut torsdag 29 januar 2015 · 18 Kommentarer

I det siste har jeg blitt spurt av noen lesere så vel som klienter å gjøre en publisere om nøyaktig hvordan å kappe når du blir eldre.

Og jeg har å utsette samt utsette skriving.

Hvorfor det?

Først fordi kvinnene som stilte bekymringen har ulike aldre. Noen er 50, noen er 60 eller mye mer, samt noen er også 40 som er svært ung er det ikke? . samt selv om de er 30 år fra hverandre, de kommer opp med nøyaktig samme spørsmål: nøyaktig hvordan å kappe min alder? indikerer at de føler at de ikke kan overholde de samme mote råd som yngre kvinner.

Så det er ingen generell “eldre kvinner” klassifisering imidlertid en god del forskjellige kvinner hvert år som bekymring om “å kle deres alder”.

For det andre, siden disse kvinnene ikke ser det samme. Noen har slanke figurer takket være et liv dedikert til trening, noen andre ikke for mange grunner, så vel som jeg ikke dømme, men metoden du kappe avhenger også på kroppen din. Gjør det beste ut av det du har. Hvis du har tonet armer på 60, ​​så hvorfor dekke dem?

Og for det tredje fordi ikke hver dame “en bestemt alder” har en stil som har noe å gjøre med hennes alder nowaday.

Du kan være stein samt sexy som Carine Roitfeld (60yo), kan du være bohem som Jane Birkin (68yo), kan du være gal funky som Anna dello Russo (vel vel, selv om, erm, vanligvis ikke min stil), du kan være ladylike som Franca Sozzani (65 år), kan du være fasjonable samt hype som Linda Rodin (70 yo), etc.

Du kan bare være deg selv. Som er fantastisk.

Men betyr “være seg selv” indikerer at du kan bære alt?

For meg betyr det at du kan bruke hver stil, samt stil det i henhold til nøyaktig hvordan du ser når det gjelder alder, samt karosseritype.

Derfor har jeg anbefalinger til å slutte seg “små jenter ting” når du ser så vel mye av en voksen. Som musefletter eller søte hårspenner. samt når du ikke ser ungdommelig lenger, kan Peter Pan krage samt høye sokker har en ekstremt merkelig innvirkning også.

Angående til kroppen, skal du bedømme hva du kan fremdeles samt kan ikke bruke lenger. gode bein? vise dem som Carine Roitfeld, men forstår når du skal stoppe, samt når så vel kort er like godt kort …

Og sist men ikke minst, å bli eldre betyr ikke at du må kappe som hva du mener en eldre kvinne skal se ut. Deres er ingen eldre damer (som Jane Fonda sa også). som et resultat på seg to sett cardigans, perler, blomster utskrifter, selv om de kan være stilig, skal gjøres på en moderne måte, ellers vil det gjøre at du ser eldre ut enn du egentlig er. Når du ønsker å kappe unge, forebygge noe som dronning Elisabeth ville ha (Gud velsigne henne så godt hun er en utrolig søt og elegant bestemor).

Det er de tre reglene bare Id’gi.

Ellers kan du ha noe du har lyst på hvis det passer deg kroppen samt stil.

Lær Perfectos, samt syklister støvler er helt greit hvis du føler din ånd tilhører rocke samt roll for alltid.

Så nå blir inspirert av disse damene, ofte mye eldre enn 50, som ser fab samt er det beste beviset stil har ingenting med alder å gjøre.

Franca Sozzani, ved Sartorialist. alltid ekstremt feminin.

Boho detalj på avansert stil

Edgy minimalistisk på så vel som andre historier nettsiden

Gutteaktig på Sartorialist

Super fasjonable Linda Rodin på Sartorialist

Eksentriske tilbehør på sort lerret

Minimal eleganse på Carmen Dell Orefice

Klassiker med moderne farge spretter på J Crew

Moderne kutt samt funky detaljer om Linda Fargo

Jeg forlater dere med 92yo, erm 13 yo, Tavi å vise deg at alder er i metoden å kle. Forsøk kjole ung, vil du alltid være.

Og du? Tror du kle din alder er fornuftig? Eller det tilhører fortiden?

Kategori: Blog · Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *