Blonder så vel som Pliss

Kjole: Rebecca Taylor (40% avslag!) | Skjorte: Teori | Støvler: Stuart Weitzman | Tights: Wolford | Jakke: gammel, uansett hvor lik her så vel som her | Lip: Makeup permanent (#28)

< >

I henhold til Instagram så vel som Snapchat, fikk jeg mye utnyttelse av denne kjolen over høytiden, samt brukte den igjen den siste helgen. Selv om det er litt kort for meg for kontoret (fordi jeg er 5’10 ”), tror jeg det vil fungere for en god del av dere som er litt mer petite. Det er en av de letteste, mest komfortable kjolene jeg eier, så vel som med den perfekte blandingen av blonder så vel som plissene, den kan raskt brukes til jumperstil med en hvit Oxford lagdelt under eller på egen hånd til en blandet drikkefest . Stor allsidighet med denne fyren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *