Ukens artist – Peachbeach Illustrators

I dag starter vi en ny seksjon på bloggen vår, kalt Artist of the Week. Som navnet antyder vil vi inneholde en kunstner eller en gruppe kunstnere som gjorde innvirkning på den grafiske industrien, eller som er oppe og kommer eller som vi hadde en spesiell smak av subjektive, men svært forsvarlige grunner. Vi vil ha som gjester illustratører, grafiske designere, tegneserieskapere, skuffer, billedkunstnere og alle som er et eksempel på kunst som en livsstil med et originalt uttrykksvåpen. Når det er sagt, velkommen til våre første gjester:
Peachbeach -illustratører
Peachbeach er en duo av grafiske designere og illustratører fra Berlin, Tyskland – Attila Szamosi og Lars Wunderlich. De brenner for urban kunst og graffiti -illustrasjoner, men mye av alt er det alt om å promotere et godt parti, en trommel på å være mye mer nøyaktig. Du vil ha en DNB -fest bare for å få dem til å designe markedsføringsmaterialet ditt, de er så gode!
Porteføljene deres er fulle av utstillinger, intervjuer for publikasjoner i Tyskland, Frankrike, Kina, funksjoner på arrangementer i Tyskland, Østerrike og Danmark og mange andre over hele hjemlandet. De nevner også mange klienter som vi oppdaget Google, Siemens, Amazon, Dell, Nike og Redbull. Dette er en utmerket portefølje, men å beundre verkene deres er enda mye mer spennende. De har blitt omtalt på Threadless, Lafraise, DesignByHumans og så mye mer. Hvis du ikke får nok av det vi viser deg, føler du deg gratis for å trakassere deres Flickr, Facebook, Twitter og Behance -kontoer. De er verdt hvert minutt av tiden din!

Berliner headlinercover IllustrationsVehicles IllustrationsNike ShirtsheartPipe Threadless Shirtberliner headlinexberlinerveryBody er en DJ – LaFraiseAccumulationHasenland Postergetaround Posterbtw_flyer
Barbarellafitch UK og Dell

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *