Jeg tror jeg vil flytte til Australia.

Lesley sendte meg linken til denne kjolen, på eBay Australia. Jeg elsker eBay Australia; Selv om fraktet kan bli latterlig. Jeg tror jeg bare liker å svare på spørsmålet “Hvor fikk du det?” ved å si “Australia!”

(Min favoritt geek t-skjorte kommer fra Australia, nå som jeg tenker på det …)

Denne kjolen er opp til omtrent AU $ 27, og handler om B33 / W30. Og her er det det ser ut som full visning:

Dette er en så ideell vår-y påske-y kjole. og jeg vil virkelig ha vår vår-y, påske-y været, så jeg kan bære noe som dette … været var varmt (50 grader!) Hvor jeg var de siste dagene så nå er jeg alt om skjortedressene (selv om jeg ” m tilbake i Chicago hvor det fryser igjen). Forvent tall 4 og 5 i serien kort tid.

Selvfølgelig, hvis jeg gjorde flytting til Australia, ville jeg bli bosatt i vintersesongen nå. Hmmm. Kanskje jeg skal bli i Chicago …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

De hemmelige livene til kjoler, vol. 5JULT 16, 2006
Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007
Vårfjærfjærfjærfjæren Springfebuary 3, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *