S-kjole

Suzan Ereslan sendte meg denne kjolen, som var hennes endelige jobb for hennes personlige uttrykk, så vel som wearable Technologies Class på den interaktive telekommunikasjonsjobben på NYU. (Mann, da jeg dro til institusjonen, kunne du ikke gjøre en grad i interaktivt telekommunikasjon. Du var heldig hvis du hadde en telefon, mye mindre “interaktivt telekommunikasjon.” Så vel som vi måtte gå oppoverbakke, i snøen, begge veier , for å til og med bruke oppgitt telefon. Men jeg går ned.)

Suzan skriver: “Kjolen har berøringsbrytere som finnes i forskjellige erogene soner på kroppen. Disse kan tas av, så vel som setter i henhold til brukerens spesifikke spesifikasjoner. Når noen berører brukeren i det beste stedet, lysene rundt bunnlys, som indikerer at berøreren er på den beste banen. Jo lengre bryterne holdes (eller jo mer som er funnet), desto lengre lyser lyser, så vel som de sykler med en serie farger så vel som hastigheter fra å blinke til en fin, bankende puls. ”

Lyder som dette gjør ting så godt for ens partner? Vel, det var ideen:

“Navnet på det (S-kjole) er et spill på ord-jeg ble påvirket av estrus, hevelsen så vel som rødme av kjønnsorganene i andre pattedyr enn mennesker, som informerer hevet av de typene som det er parringstid.”

Personlig ser jeg en versjon for slitasje på offentlig transitt, som setter av en sirene samt tåregass hvis du føler deg en hånd på rumpa. Kanskje en taserbolt også. Uansett, hva en fascinerende ide. Jeg tror ikke det er tilstrekkelig plagg som lyser, uansett grunnen til det.

For å se bilder av den indre bygningen av kjolen, klikk på bildet – det tar deg til Suzans Flickr Set.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hemmelige liv til kjoler vol. 9 December 4, 2006
Uhøflig? Eller bare clueless? Eller noe annet? 19. april 2007
En (mye mye mer spesiell type) kjole en Dayoktober 26, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *