Moteoppløsninger

Her er et morsomt tema for dagens åpne tråd: Hva er dine moteoppløsninger (hvis noen) for 2015? Noen forskjellige utvikler dette kan ta:
Rengjøring av skapet ditt, eller prøver å bli kvitt klær som ikke brukes (eller bare organisere garderoben din mye bedre med klærne du har i den)
Gjenoppbygge garderoben din etter en modifisering i størrelse, smak eller budsjett
Sette deg selv på et kjøpsmoratorium, eller kjøpe skapet ditt
Å ha en passform på rutinemessig basis (som når en uke), slik at du ikke reiser mistanker på din nåværende oppgave når du begynner å intervjue – avbildet: den tradisjonelle favoritten, teorien (Gabe Jacket, Emery eller Max C Pants)
Utfordre deg selv med noen mønstre eller farger å prøve i garderoben din – kanskje prøv et morsomt mønster med et skjerf som det som er avbildet ovenfor, som tilbys på Nordstrom for $ 38

For min 0,02 dollar vil jeg begynne å bruke hæler igjen. Mellom spedbarnene så vel som babyleden så vel som den arbeidsplassen jeg har kommet meg ut av vanen-jeg tok på meg et par 3 ″ støvler forrige uke og nesten falt over. En del av problemet var at alle mine gamle sko ikke hadde form på en stund siden jeg så ut til å hente en ekstra halv sko størrelse med hver svangerskap. Etter at Jack ble født, forsto jeg at jeg ønsket å forvente snart, så jeg ikke ville bry meg med å kjøpe massevis av sko i min nye størrelse, så jeg prøvde å klemme meg inn i de gamle skoene mine – så vel som det gikk i tillegg til det høres ut. (Ikke bra…. Ow.) Jeg har hørt at føttene dine fremdeles kan endre størrelse (opp eller ned) i postpartummånedene, så jeg har ventet litt etter Harrys fødsel også. Det er klart jeg ikke krever å bruke hæler – ingen gjør det! – men jeg savner dem virkelig! (Bildet over: Jeg må kanskje bare trekke avtrekkeren på disse veldig populære Cole Haan -støvlene på Zappos. Hmmn …)

Damer, hva er moteoppløsningene dine? (Noen andre generelle resolusjoner du vil bry deg om?)

(L-6)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *