Periwinkle

Culottes: Topshop | Skjorte: Topshop (solgt online, men lignende her, her, her og her) | Frakk: Topshop | Pumper: SJP Collection | Solbriller: Stella McCartney (lignende her) | Nails: Essie (Ballet tøfler)

Javascript er for øyeblikket deaktivert i denne nettleseren. Reaktiver den for å se dette innholdet.

En av de mange grunnene Nordstrom er min hovedpress når det gjelder online shopping, er deres uovertruffen blanding av både high-end designere og mer billige merker. Hvis du følger denne bloggen, vet du at jeg abonnerer på den høye lave filosofien om å blande splurge-verdige klassikere med mange budsjettvennlige biter også. Å trekke dette av, krever noen ganger mye benarbeid, men det burde ikke alltid måtte. Å finne begge typer varer på ett sted er Mission Vital når du ikke har uendelige timer å løpe mellom en million forskjellige forhandlere. I denne arenaen knuser Nordstrom det.

I gårsdagens innlegg var vintervide brede benbukser en av mine favorittfunn fra Chelsea28-linjen som tilbyr virkelig vakre, kvalitetsstykker på fantastiske prispoeng. I dag er jeg sportslige noen nye favoritter fra Topshop, et annet merke på Nordstrom som dreper det i overkommelig prisavdeling. Jeg har sjelden møtt en culotte jeg ikke likte, men den flytende drapet og perfekt høyt midje, plissert passform av disse babyene er spesielt på punkt. Hvis du er i en del av landet som er blitt #blessed med en sjel-knusende kald front så sent, prøv å parre dem med høye støvler eller rene strømpebukser og pumper – de vil fortsatt se ut som en million dollar. Og dette fuzzy deilig periwinkle jakken? Ta den kalde fronten.

Siden den nåværende samlingen på Nordstrom er uvirkelig, ta en tur gjennom noen flere av mine Topshop-favoritter nedenfor. Jeg er enamored med dette skjørtet (stylet vakkert av denne utrolige bloggeren) og denne utrolige posen. Jeg planlegger også å snagge denne frynset toppen for noen feriesøeter. Fringe er så henting akkurat nå.

Tidligere gjenstand

1 av 25.

neste element

@Maryorton på Instagram …

Foursixty.

Dette innlegget er sponset av Nordstrom. Alle produktvalg, styling og meninger er min egen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *