Rabatt Designer Linjer: En omfattende liste

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Rabattledninger av toppdesignere (kjent som “bro”, “massemarked” eller “diffusjon” linjer) var en gang en nyhet, men de siste månedene? Det er blitt en mote trend alt det er eget. Mens linjene blir opprettet av designere i disse dager så mye mer av en økonomisk overlevelsesstrategi (i denne økonomien, er $ 600 strudshudplattformkilder bare ikke beveger seg som de pleide å), noen designere-lignende vår imaginære BFF Isaac Mizrahi-Pioneered Bevegelsen som en måte å få stilige alternativer til mote-kjærlige massene.

Uansett motivasjonen, høster forbrukeren (det er USA) de fordelene-som betyr designer duds til prispoeng som tidligere er relegated oss ​​til sub-standard mote valg. Og mens ikke alle designerbudsjettlinjer er verdt kontanter – noen av farten! Internasjonale linjer på vårt elskede mål, for eksempel, har vært svært forgettable-det er noen bro og diffusjonslinjer som er verdige til et sted i din vanlige shoppingrotasjon. Våre topprabatt designere er under.

16 Great Rabatt Designer Lines

Norma Kamali. Mens vi er nesten redd for dette punktet for å nevne “WM” -ordet, skal vi fortsatt inkludere Norma Kamali-linjen på den store bokshandleren (Ahem, Walmart på vår liste. Fordi, helt ærlig (og vi ikke ” t Tenk noen som argumenterer med dette), linjen er fab. Og dette er ikke Kamalis første venture i budsjettmote-hun er tidligere utformet en linje for Spiegel. Kamali er en vellykket budsjettdesigner fordi a) hun legger ut stykker som er allsidige, blanding og kamp, ​​og overordentlig bærbar (Wal-Mar-linjen er hovedsakelig svart, hvitt, rødt og dyrtrykk), og b) kvaliteten ikke lider bare fordi det er en “budsjett” linje (som ikke alltid er sak).

Isaac Mizrahi. Tydeligvis betraktes Mizrahi vanligvis som en nylig pioner i denne spesielle mote-sjangeren, og han ledet avgiften med sitt revolusjonerende partnerskap med mål for fem år siden. Vi har konsekvent elsket Mizrahi for sin luxe ser design (det er alt i detaljene, som noen designere ofre når de går “budsjett”) og hans klassiske parti og til og med brude tilbud på den billige. Dessverre er denne sesongen den siste for Mizrahis målpartnerskap (et faktum som fortsatt får oss til å bryte ut i en kald svette i midten av natten) – men vi er ganske sikre på at det blir rikelig med Mizrahi for måltilbud i Clearance rotasjon for en liten stund lenger. . .

Michael Kors. Michael Michael Kors (tilgjengelig på Macy’s) er en av de broen linjene som faller (i motsetning til Kamali og Mizrahi Ventures) like over det sanne “budsjettet” -kategorien ($ 70 for en uformell flutter ermet topp, er fortsatt ikke billig, uansett hvordan du snur det). Samlingen er imidlertid evig til salgs (som gjør oss lurer på hvorfor de plager med utsalgsprisen i det hele tatt, men det er et helt annet innlegg), så vi kan vanligvis plukke opp stykker for mye mer enn halvparten av, regelmessig. Kors, selvfølgelig, vet hvordan å designe elementer for den virkelige kvinnen (les: nyttig og slitesterk i stedet for logo-sprutet og gimmicky).

Vera Wang. Ok, vi innrømmer at VERA Wangs linje for Kohls (bare vera) har under-whelmed oss ​​i en viss grad. Det er inkonsekvensen som plager oss, men på oppsiden en fornuftig mengde av elementene har Wangs ta på seg moderne klassikere og hennes feminine sensibiliteter (men vi hopper over ostet lange ermet logo tees, takk). Prisene kan også være litt oppblåst, men som Michael Michael Kors-linjen på Macy, synes linjene å være “på salg” mye oftere enn ikke.

Marc Bouwer. Marc Bouwer er kjent i høymote sirkler for hans dristige, flytende, Glamazon kjoler, men i budsjettverdenen? M av Marc Bouwer -Exclusivt for QVC (det er ikke bare for din bestemor lenger, ikke helt), har en samling klær, inkludert topper, bukser, strøk og kjoler. Tallrike av brikkene har hans kjennemerke draping, men ikke high-end priser. Likevel, vi ville nok ikke plage å bruke $ 60 på en pyntet strikket topp (budsjett? Ikke så mye), men hvis du er selektiv, sier en Bouwer-designet kjole for, under $ 50 gjør det verdt å inkludere her.

Kenneth Cole. Kenneth Cole Reaction-best kjent for jakker, fottøy og vesker, men også inkludert et utvalg av klær, er vel ansett for både menn og kvinner. Linjen har faktisk egne butikker, men som for andre kilder finner vi klærvalg på Dillards og Nordstrom, mens strøk og tilbehør er tilgjengelige gjennom Macy’s, Piperlime, Endless.com og Bluefly.com, blant annet. Mens reaksjonslinjen kunne bli anklaget for å mangle noen ekte mote inspirasjon (linjen ikke nøyaktig satt av typer stil granEWorks vi ønsker) Det er en god kilde for den slags solide, slitasje i grunn av grunnstykker du kan bygge på.

DKNY (Donna Karan). Donna Karan kaller dkny “pizza til (Donna Karan) samling kaviar.” Mens vi ikke liker å tenke på vår garderobe som fylt med moteekvivalenten av ansjos, har vi ikke noe imot helt hvis det betyr tilgang til hip, urbane klær til priser vi har råd til (og vi har aldri fått hele klagen til hele Fisk egg ting uansett). Faktumet av det er selvfølgelig at den øvre enden av DKNY er fortsatt ute av budsjettranget som vi definerer det (som betyr at $ 125 for en bomullsstrikkhirt-bomull! -En ligner en kriminell handling), men på salg, Linjen tilbyr søte kvalitetsdesignerstykker til priser vi kan faktisk mage. ((DKNY er også en av de nyeste Linesto-optimalen av en høst 09 Fashion Week show på Bryant Park: Les mye mer på WWD.COM))

Nicole Miller. JCPenney’s er ikke hva vi ville kalle en mote mekka (selv om det er ganske darn rimelig), men hvis du vet hvilke linjer du skal se etter, er det verdt et stopp. Ta Nicole Miller – designeren har lenge hatt en samling på midtnivåforhandleren, inkludert separerer og håndvesker. Vi liker at Miller bringer sine dristige mønstre til hennes JCP-linje, men ønsker mye mer av fab kjoler hun er kjent for i hennes high end samlinger.

DOO RI. Ok, egentlig ikke en budsjettdesigner ennå, men det er alt i verkene som vi rapporterte i forrige måned på en DOO RI diffusjonslinje på vei. Og vi er ikke engang sikker på at budsjettet er det beste ordet, med pricepoints som spenner fra $ 80- $ 475. Men vi er forberedt på å reservere dommen til linjen faktisk debuterer (som har blitt rapportert, i den typisk vage mote verden, er, mote-som “en gang” i år).

Zac posen. På samme måte er denne i prosessen. . . Men Posen har bekreftet at han jobber med en diffusjonslinje med “lavere prissamlinger”, for å bli foregått av en signatur duft.

Betsey Johnson. Yep-sensing en trend her? – En Betsey Johnson Diffusion Line er også i arbeidene – vi har ikke detaljene, men Johnson’s Rep bekreftet denne mye i forrige måned: at BJ planlegger et “Limited-edition design samarbeid med en forhandler som vil sannsynligvis starte i høst. ” Vi (og andre) har spekulert H & M eller i våre villeste designer mote fantasier – målet.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *