APB på 4743

Jeg legger vanligvis ikke ut mønsteranrop (fordi ellers er det alt jeg vil gjøre, og fordi å sette ut mønsteranrop informerer ofte folk om at et spesielt ønskelig mønster eksisterer, som normalt fører til enda mye Flere mennesker som prøver å finne den, dra nytte av det originale mønster-koveteren ikke en whit), men jeg gjør et unntak i dette tilfellet fordi 1) det er for et bryllup, spesielt Shannons bryllup, og 2) det er helt freaking nydelig.

Så, hvis du har en linje på dette mønsteret, vil du gi meg beskjed? Eller hvis du vet om en moderne ekvivalent, eller noe som kan endres til en rimelig tfysimil av dette mønsteret …

Åh, og på et helt urelatert notat, vet jeg ikke hvor mye av y’all Twitter, men jeg har tatt en beslutning om at det ville være en veldig morsom ide om jeg skulle twitter som falsk Diana Vreeland, sendte ut ” Hvorfor ikke … “Tweets (begge noen av hennes opprinnelige og nye i hennes” stil “) med uregelmessige intervaller. Hvis du er på Twitter og vil følge falsk Diana Vreeland, er hun her. (Jeg tweet tilfeldige ord på denne Twitter-kontoen.)

Også: å komme senere denne uken: retur av møtet våre annonsører funksjon!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hvordan ikke svare på Criticismapril 18, 2008
En gjest rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
Hvorfor jeg ikke vil bruke Simplicity PrintSew Mønster againjanuary 13, 2012in “Mønster”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *