Windowpane Coat

Windowpane Coat: BB Dakota | Jeans: Paige Denim (gammel, lik her, her og her) | T-skjorte: J. Crew | Sko: SJP Collection | Bag: M2Malletier | Halskjede: Gorjana | Choker: gammel, men lik her | Solbriller: Ray-Ban

< >

I dag skulle visstnok være min første dag tilbake i NYC for starten av New York Fashion Week, men jeg ble rammet av Black Plague i går og har vært nede på tellingen – mister flyet mitt i går ettermiddag fordi jeg foreløpig ikke kan stå Oppreist, som tilsynelatende er et krav når du går gjennom flyplassens sikkerhet. Her håper jeg nettopp har blitt truffet med en 24 -timers influensa og kan gjøre det i morgen eller lørdag resten av Fashion Week.

I mellomtiden er dette uformelle arbeidstøyutseendet med min favoritt vinduspanejakke det første av noen få antrekk jeg allerede hadde teed opp for å dele her mens jeg reiste. Jakken har en vakker drapering og er super lett, og serverer som den perfekte topperen i løpet av våren og sommermånedene. Det klassiske vinduspane-trykket ser fantastisk ut med mer formelle ensembler (jeg parret en lignende vinterfrakk med et enkelt helt svart ensemble her), men ser også bra ut over jeans og en t-skjorte som stylet i dag. Senere på dagen byttet jeg til og med ut hælene mine for at disse favoritt joggeskoene skulle kjøre ærend, og jakken tilpasset den sportslige stemningen perfekt.

OK, tilbake til cocktailen min av Dayquil og Ginger Ale …

God torsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *