Digital sminkepenn: Sikker og enkel måte å blande sminke

De sier at fremtiden er her. Fra høyteknologisk sminke til klær og sko, tar hver eneste ting en tur mot digitalisering. Og det viktigste er at det har blitt så mye enklere med denne digitaliseringen. Alt er på fingertuppene og livet har blitt veldig enkelt. Et slikt undring i sminkeverdenen er den digitale sminkepennen. Selv om det ikke har blitt en stor hit ennå, vil den digitale sminkepennen faktisk revolusjonere måten vi ser på sminke.
[Les også: Easy Eye Makeup Coverage for Prominent Eyes]

Denne revolusjonerende pennen er utviklet av et selskap som heter Mink og kalt Mink Makeup Pen, og vil gi brukerne en sjanse til å blande sin egen sminke og bruke den. Du trenger ikke noe profesjonelt lenger. Bare følg instruksjonene og voila, du kan gjøre noen virkelig iøynefallende og head-vendende profesjonell sminke.
Kilde: dhgate.com Hva er Canadas herrelandslag i fotball Skjorter denne digitale sminkepennen?
Mink kom med denne fantastiske ideen og lanserte sin digitale sminkepenn Barcelona Skjorter i desember. Makeup-pennen har en veldig enkel trinn-for-trinn-prosess, og alt du trenger å gjøre er å følge hele prosessen. Du vil faktisk gjøre noen store sminke!
Før vi kommer til alle de fantastiske tingene som den digitale sminkepennen kan gjøre, er her et lite sammendrag om selskapet som gjør det. Mink er verdens første skriver som faktisk skriver ut sminke (ta alle pengene mine; jeg trenger deg ikke lenger Sephora!). Enkelt sagt kan det ta bildet av ethvert bilde og øyeblikkelig endre det til en bærbar farge kosmetikk. Telefonen, videokameraet eller den bærbare datamaskinen din blir dermed til en ubegrenset sjarmgang i en jiffy! Nå er ikke så veldig kult!

Kilde: Deviantart.net [SC: MediaD]
Hvordan fungerer Mink Digital Makeup Pen?
Som vi diskuterte før, er det veldig enkelt. Brukerne vil ta et bilde av sminkefargen som de ønsker og deretter laste den på Pen’s iOS Companion -app. Denne appen vil deretter dele ned fargen i eksakte nivåer av cyan, magenta og gul. Men her er en fangst- du kan ikke virkelig lage sminke fra tynn luft best (hvis det var tilfelle, så ville jeg vært millionær helt sikkert!) I tillegg til pennen, har hver bruker sminkebasepulver. Det du trenger å gjøre er å hell ut litt pulver, sett minkpennen til hvilket fargelivå du trenger for hver, og deretter bare farge basen. Det er det. Men du trenger også et ekstra “blandemedium” for å gjøre pulveret til leppestift, leppeglans eller rødme!

Kilde: Deviantart.NetThe Mink Makeup Pen vil gi sjarmentusiaster en måte å blande sine egne kosmetiske produkter på. Pennen vil tillate alle forbrukerne å velge nøyaktig fargen de ønsker og deretter lage produktet i komforten i sitt eget hjem. De kan prøve ut forskjellige nyanser og til og med pigmenter. Og du kan ta din egen søte tid mens du gjør det!
[Les også: Mini Guide on Makeup Contouring for forskjellige ansiktsformer]

Men du må huske på at pennen faktisk er en digital enhet, og den vil bare fungere når den brukes i forbindelse med den tilhørende smarttelefonappen. iOS- og Android -apper er tilgjengelige, og du kan bruke dem AC Milan Skjorter til å bruke Mink Digital Makeup Pen. Forbrukerne kan også sende inn bildet sitt eller hvilken som helst sminkefarge som de ønsker å gjenskape. Etter det vil appen gjenskape fargen ved å bryte ned nivåene av gult, magenta og cyan for å lage en base. Det som er flott er at det ikke er noen mangel på ting du kan lage. For eksempel kan du komme med forskjellige flytende produkter, eller du kan også lage noen pulveriserte produkter som øyenskygger, rødmer, fundamenter, leppestifter og mer.
Kilde: PermanentMakeupBytiara.comso Hvis du er en sjarmblogger eller en sjarm -junkie eller for den saks skyld en sminke galning, er denne digitale pennen bare for deg! I stedet for å investere i en permanent sminkepenn, kan du kjøpe en digital sminkepenn og bruke den til et utall formål!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *