Adam Levines nye kvinners linje på Kmart

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dsexiest fyren til livet bringer sexy tilbake til kvinners slitasje. Så vel som vi sier “sexy” i de løsste vilkårene som er mulig, og påminner leserne om at sexy er i øyets øye.

The Maroon 5-bly sanger (Yep, den med den roterende døren til design kjærester) frigjør en linje av kvinners plagg på Kmart.

Her er hva fyren selv måtte si om hans plagglinje:

“Min visjon for kvinners linje var å produsere en samling som jeg vil gjerne se en dame på deg. Jeg elsker en helt fri ånd, så jeg ville at klærne skulle ha en avslappet så vel som uformell side til dem. Det er uanstrengt så vel som klassisk. Så vel som etter min mening, er tradisjonell aldri kjedelig. Jeg elsker en kvinne som kan rocke en manns t-skjorte med et par jeans. Jeg tror alltid at en dame ser best når hun ikke overdriver det. ”

Ikke sant. Siden kvinner kjole for å spenne adam levinens av verden. Så vel som på det notatet, er vi ikke sikre på om “klassisk” er den mest presise metoden for å forklare en kuttet t-skjorte som sier “Du er så kul” på den tre ganger.

Adams nye samling lanserer i 500 kmart butikker, så vel som på shopyourway.com på torsdag 10. april med priser fra $ 12,99 til $ 29,99.

Hva tror du på Adams foray i kvinners mote?

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *