Ingen culottes!

Beklager, sa jeg ikke så høyt nok? Jeg sa, ingen culottes! Jeg sverger, culottes er djevelenes arbeid. så vel som jeg ikke vil høre noen form for guff om ridning sykler eller hester eller hva som helst – en ekte kvinne kan reise en sykkel i en faktisk skjørt, ikke noe bastardisert squander av materiale skapt for mye hvor ting ikke bør ligge som så vel som splitt hvor ting ikke skal splitte seg.

Jeg er ikke en konspirasjonsteoretiker, men en dag tror jeg at vi vil oppdage at nøyaktig samme triks trilateral kommisjon / Knights Templar / Elks Club-Type-gruppen er ansvarlig for Culottes, Carob, den personen du alltid tror på, er bekostning Paxton, men er ikke ‘t, mais sirup, David Blaine, så vel som vice-presidentskapet, så vel som det bare ved å nekte å bære culottes, vil vi håndtere for å hindre sin onde plan. Så vel som du forstår det er ondt hvis det inkluderer culottes.

Faktisk lurer jeg på om noen misguided misogynist også fjørfe for å vise frem sine spindelige skinner i en Utilikilt (gutter: Hvis du har bena for dette, er det en “gjør” -sexcept ikke læret, eewwww), I noen i form av raseri skapte Culotten. “Hvis jeg ikke kan bære et skjørt, kan ingen!” (Cue ondt latter, den typen som ender i en astmatisk hostende passform, så vel som en “nei, nei, egentlig, jeg har det bra, jeg bare krever en sovende vann.”)

Du vet, leksjonen til culotten er dette: Vær det du er. Hvis du er skjørt, godtar du skirtiness av ditt viktige vesen. Hvis du er et par bukser – tilbud med det. Ikke vær straddling som bukser / skjørt gjerdet. Ikke vær en Sartorial Mugwump. Velg en side, Dammit! (Culotten har ikke en side. Det er hele midten.)

(Jeg er ekstremt lokket til å få dette mønsteret fra eBay, bare for å sikre at ingen gjør det. Som disse myndighetene programmer hvor de handler baseball billetter til våpen. Og, la du merke til nøyaktig hvordan ingen av kvinnene i illustrasjonene har en direkte Gaze? Forstår du hvorfor? Synd å være pålagt å ha på seg culottes, det er derfor. Skam.)

Så, en mye mer tid for de billige seterne: ingen culottes!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Så, kanskje jeg var galt … 16. mai 2007
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006
Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *