Machete-En bit av vold, men en god del Style

Machete er en fantastisk amerikansk actionfilm fra 2010, laget, samt regissert av Robert Rodriguez. Det er en vekst av en falsk trailer som ble utgitt av Rodriguez samt Quentin Tarantino. Mange filmkritikere har gitt filmbildet en flott anmeldelse, men noen få av dem sier at: “Machete er rotete, voldelig, grunt så vel som velsmakende.”

Den fantastiske troen som vi er glade for er at skuespillerinnen Michelle Rodriguez har båret en av våre stiler på en tee -skjorter i noen scener. Nøyaktig hvor fantastisk er det! Jeg forteller deg, til oss at det er så godt som vi var veldig glade for å jobbe med så store navn. Vi håper at vi i fremtiden kan presentere deg så mye fantastiske stiler som vi kan, kanskje i det neste fineste filmbildet av sesongen. hvem vet! ? Nedenfor har vi bildet av den nydelige Michelle ved å bruke designen vår. Alt det som blir sagt: Kos deg med det så vel som ikke glem: Ikke gå glipp av filmen!
Grafitti Artas du kan se, kontrasten mellom begrepet stil så vel som den stakkars kvinnen med nydelig avtale med, send oss ​​til det primære konseptet dramapoesi.
Forresten, hvis du for eksempel denne stilen, så godt du vil lage din egen tee -skjorte, kan du få denne vektorstilen fra nettstedet vårt som overholder denne lenken, så gå til den nærmeste trykkbutikken.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *