Jubileumssett og et 5-dagers Ugmonk Sale

9-årig Ugmonk Jubileumssett
Det har gått 9 år fordi Jeff Sheldon tok fatt på eventyret kjent som Ugmonk. Han startet med noen få typografibiter. Markedet ba om de moderne, minimalistiske t-skjortene av høy kvalitet han la ut. Han hadde nådd verdensomspennende suksess og valgt å fortsette. Med hver nye lansering visste mye mer og mye flere om Ugmonk, og dermed fødte et direkte samfunn. Du kunne føle hjertet til merkevaren fordi det aldri ble bygget basert på en firmodell.
Det var noe Jeff lette etter og følte at markedet ikke tilbyr. Legg til tankegangen “prøving og og feil”, så har du perfekt avrundede, omfattende produkter folk elsker å snakke om. Til slutt drev Internett og sosiale medier dette merket til høydene det fortjener. Og det er fremdeles mye mer å gå.
Men foreløpig er det her Ugmonk bor: 9 års lidenskap for design oversatt i en festlig lansering. En som skjer hvert år. Denne “tradisjonen” gjenspeiler konsistensen og modenheten til et merke som feirer skapelsesprosessen som sin viktigste kraftkilde.

Årets jubileumssett har en tilpasset utviklet “9” sammen med et 9-trekantemerke som representerer de ni årene av Ugmonk.
T-skjorten har jubileet “9” trykt med vannbasert blekk på et veldig mykt triblend svart stoff. Nine Emblem er støpt fra solid metall og belagt med en spesiell rose gullmatt finish. Hvert sett inkluderer også et individuelt nummerert kort (1-200) for å representere den begrensede karakteren av jubileumssettene.

Jubileum Saleto Celebrate the 9 Years, Ugmonk driver også et spesielt butikk med jubileum. Bruk koden 9 år i kassen for å få 20% avslag på hele kjøpet, tilgjengelig de neste 5 dagene.
Til mange år fremover, Ugmonk!
https://ugmonk.com/

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *