Kjører en fane

Det kan være vanskelig å se i dette halvfuzzy bildet, men det er små faner her på halsen. Jeg er en slik sucker for små faner, som jeg tror jeg faktisk har festet bare en gang.

Jeg tror dette ville være søtt festet i en silkeutskrift, på grunn av drapey halsen og panel-y-skjørtet, selv om kanskje det også ville fungere i Liberty Cotton (lettere å sette lommer i panelene i bomull) … Jeg kjøpte denne fantastiske Oransje silke en stund tilbake og det fortsetter å hviske for meg. Eller faktisk rope: “Gjør meg … nå!” Det blir vanskelig å ignorere, og for å forklare familien min hvorfor jeg har rolige og begrunne diskusjoner (“Du trenger mer oppmerksomhet enn jeg kan gi deg akkurat nå, du må bare være tålmodig …”) med stoffstykker .

Uttrykket på overflaten av blå kjole kittler meg også; Det er noe som “Jeg skal bare hvile mine ufokuserte øyne et sted der oppe til Daisy der slutter å gjøre hva som helst pinlig ting hun gjør akkurat nå.”

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Alcatraz DressJune 13, 2012in “Erin_Sewing”
Vogue 8728: True LoveJuly 27, 2011in “Erin_Sewing”
Ti ting jeg skal gjøre akkurat så snart jeg kommer til itdebember 11, 2008 med 64 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *