Stoffbryter i Chicago i kveld!

Bare et tips – Materialbryteren er i kveld!

Her er detaljene:

Tid: 6-8: 30 P.M.

Dato: Tirsdag, 19. mai

Sted: Rogers Park Public Library6907 N Clark Stchicago, IL 606262nd Floor, South Room

Hva: Materialbytte

Hva er et vesentlig bytte?: Vi skal bytte stoff, forestillinger, mønstre som bruker spillpenger, mest sannsynlig monopol dollar. Under oppsettet får vi et lite show så vel som å fortelle. Bruk ditt foretrukne SEW plagg for premier som skal leveres av Erin (??)

Få viktige detaljer: Tatt i betraktning at dette er en bytte, kan ingen penger / sjekk byttes på stedet. Dette er viktig. Enhver fanget å betale ekte U.s dollar for produkter i bryteren vil bli lashed med et bånd bestemme eller kreves for å telle mønsterstykker.

Hva kan jeg ta med?: Enhver type type materiale som er minst 1 plen lenge, 45 inches stor (jeg vil ikke tilby med rester), forestillinger, mønstre er akseptable.

Hvordan kan jeg hjelpe?: Takk for å spørre. Her er noen bestemte oppgaver vi trenger:

1. En rekke kasserere for å bistå etablere en “verdi” til materialet, samt passere monopolpenger til “selgere’2. En rekke arrangører å sette materiale på forskjellige tabeller identifisert i henhold til materialtype (silke, bomull, polyester, strikker, etc.). 3. En barker å ringe ut lotteri tall så “shoppers” kan ordne søk produkter i bytte. 4. Noen til å organisere show så vel som å fortelle en del av swap.5. Foodie å rulle opp snacks for sultne kjøpere. “Shoppers” er motivert for å bringe sjetonger, drikkevarer, papirplater, samt servietter. 5. En bilist med tilstrekkelig plass i kjøretøyet i vognbenet uønsket materiale til regional frelsesarme.

OK, hva neste?: E-post marybeth.klatt @@@ gmail dot com med materialbryter i emnelinjen, la meg forstå at du kommer så vel som akkurat hvordan du vil hjelpe eller legge igjen en kommentar i Mary Beths ” Fabric swap “blogg publisering på thelazymilliner.blogspot.com.

Jeg har noen få flere spørsmål!: E-post marybeth.klatt @@@ gmail dot com eller la en kommentar på bloggen hennes.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Siste blast i Chicagojuly 22, 2009 med 53 kommentarer
Chicago-area Material Swap, mai 19thmay 12, 2009 Med 11 kommentarer
Gown A Day Guide til å oppdage å sy: Del Onefebruary 5, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *