Våren må-ha kjole: Abstraksjon maxi

Det er noe med lyse og dristige kjoler til våren som gir glede. Denne våren må ha abstraksjon maxi-kjole personifiserer skjønnhet Real Betis Balompie Skjorter og nåde og de abstrakte plisserte fargene viser “må ha” farger for vårkjoler. Fra tverrstraktdetaljene til den plisserte silhuetten, er kjolen en showstopper som sannsynligvis er grunnen til at jeg ikke kunne ta øynene opp for den da jeg så den på nettet … definitivt et must!
Jeg var heldig som fikk våren Must-Have Dress: Abstraksjon Maxi da den gikk opp i salg for flere uker siden. Det er absolutt en av mine favoritt vårkjoler. Jeg planlegger å bruke den i løpet av påsken som tidligere vist på Instagramen min. Denne kjolen vil være veldig bra for våren, påske- eller bryllupsarrangementer, og du kan kle deg ut i hæler eller tilfeldig i leiligheter. Jeg skal pakke denne kjolen til min neste getaway med noen bemerkelsesverdige leiligheter. Jeg fullførte utseendet med “It Bag”, gule øreringer for å komplimentere kjolen og stråhatten for moro skyld.
Når påsken nærmer seg, er det så mange kjoler du kan kjøpe for å feire med familien innendørs og senere. Se opp for morsomme, lyse og fargerike kjoler for å muntre opp ditt nåværende humør. Jeg har nylig plukket opp denne floral trykte ballonghylse-kjolen fra H&M, og jeg ser for øyeblikket denne maxi-kjolen … elsker den utskjærte og blå og hvite fargemiks sammenkoblet med denne multi øreringer.
Hva Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter jeg har på meg: våren må-ha abstraksjonskjole
Kjole (i størrelse XS her, elsker dette her/her) // veske (her, eller dette her også elsker dette her) // hat (her) // sko (her, elsker dette her) // øreringer (her, mye Mer her/her)

< >

Handle våren har kjoler

< >

Du kan også glede deg over:

Hvordan se elegant Montpellier HSC Skjorter ut, men likevel behagelig ut

Hvordan bruke jeans i sommer

Garderobe essensielle du trenger å ha nå

Hva du skal ha på å jobbe i høst …

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *