CornStarch som et skjønnhetsprodukt-det flerfoldige skjønnhetsfinnet

Cornstarch er et element som er tilgjengelig i kjøkkenskapene til de fleste hjem. Det brukes som et fortykningsmiddel for gravier, supper og puddinger. Tenk nå på det som en skjønnhetstonic. Høres det ut? Nei, det er aha! Cornstarch som det heter, er et utrolig skjønnhetsprodukt som kan gjøre underverker i huden og hodebunnen. Skjønnhet handler også om eksperimentering, og denne er nyskapende, resultatorientert og herlig.
For fet hår
Det mest typisk føler vi ikke trang til å vaske håret for å bli kvitt oljen. Bare dryss litt maisstivelse i hodebunnen og la den sitte i noen tid. Pensle nå håret. Du finner det meste av oljen som er absorbert av stivelsen.
For å slappe av knuter
Lurer du på hvordan du kan forhindre sammenfiltret hår? Påfør maisstivelse i området. Det hjelper med å smøre hårfibrene, noe som gjør det lettere for deg å løsne hårlåsene dine.

Kilde: Hairstation.comfor neglelakk
Å tilberede matt neglelakk er enkelt og økonomisk ved å bruke maisstivelse hjemme. Bland en liten del av maisstivelse til neglesmaling i en miksebolle, og påfør den med en gang på neglene dine for Kroatias herrelandslag i fotball Skjorter å få den matte effekten.
Kilde: imgur.com for tørrsjampo
Tørre sjampoer er dyre når de kjøpes over disk. Du kan ty til et billigere alternativ i stedet. Dryss maisstivelse på håret og gni det forsiktig i hodebunnen din med Real Betis Balompie Skjorter håndflatene. Resultatet ville være oljefritt og friskt hår.
Kilde: whstatic.comfor ansiktsmaske
[SC: MediaD]

Gi opp sjekken din til skjønnhetssalonger for ansiktsansvarene for gull og diamant. Forbered en utmerket ansiktsmaske i komforten av hjemmet ditt ved hjelp av Cornstarch. Visp et egg i blandingen av 2 ss hver melk og maisstivelse. Påfør denne glatte pastaen i ansiktet ditt. La det ligge i 15 minutter og skyll av til et glødende ansikt.
Kilde: NextFashionblog.com for fet ansikt
Støv en liten mengde maisstivelse i SL Benfica Skjorter ansiktet ditt. Dette vil bidra til å absorbere overskudd av plagsom olje som gir deg et lettelsens sukk.

Kilde: ladycarehealth.com for sminke
Mascara – Snakker om omfangsrike mascaraer, hvilken jente ville ikke falle for det? Bruk mascara på riktig måte. Litt maisstivelse kan hjelpe deg med å skaffe deg det. Trekk ut en liten beholder og til en 1/2 ”klatt mascara, tilsett en prikk med maisstivelse. Bland med en tannpirker og påfør med en ren mascara -stav for å få ønsket effekt.
Leppestift Mattefier – Å få matte lepper er enhver jentes kjæledyrdrøm. I stedet for å skynde deg til salongen, kan du få det samme i hjemmet ditt ved først å støve leppene med maisstivelse og deretter bruke leppefargen.

Neglelakk Matteifer – Negler kaster førsteinntrykket når du kler deg ut for kvelden. Ta en beholder og tilsett en klype maisstivelse for å spiker polering for å få det super trendy matte utseendet.
Kilde: blogspot.comfor hudpleie
Sunburn Soother – Ro deg ned en solbrenthet ved å blande 1 kopp maisstivelse i vannet og suge deg selv i den i omtrent en halv time.

Si farvel til dine irriterende skjønnhetsproblemer ved å flytte maisstivelse fra kjøkkenet ditt inn i garderoben din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *