Der er hun, din egnede

Jeg tror det er en forutsatt at hvis du noen gang tenkte på å gå på PageanT-kretsen, vil du selvsagt gå til eBay for alle dine forsiktige-slitte Pageant-kjolebehov.

Ifølge oppføringen (klikk på bildet for å se oppføringen) “Denne kjolen har blitt nøye brukt på en regional, så vel som å spesifisere nivå tre ganger. Den har vunnet to ganger.” Også: “Over $ 300,00 i ab steiner har blitt lagt til denne kjolen for å virkelig fange lysene på scenen, så vel som tro meg det gjør det.” Og: “Det er oppført av virksomheten som en størrelse 4, men vær så snill å inspisere målingene for å være sikker. Kjolen kan i form så mye som en størrelse 8 i toppen enkelt. Det er en av de mest slankende kjoleene i Pageant verden i dag. Hvis du vil ha en til å dø for midseksjon, er denne kjolen det. ” (All shouting er originale Listers.)

Jeg tror dette er alt du trenger å vite, egentlig. Nå kan jeg støv av søknaden min på Mrs. Illinois Pageant. Jeg har alltid trodd at jeg hadde et skudd på det, egentlig, hvis de ikke hadde noe imot at mitt “talent” hopper tau på rulleskøyter.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Januar: Hyggelig dag for en hvit WeddingAugust 4, 2007
Glad fjerde, y’all! 4 juli 2006
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *