Denne ukens mønsterhistorie (og salg)

VoiceOver:

Her ser vi noen sjeldne eksempler på arten Homo Mønstervelopus.

Legg merke til at de eldre prøvene er sjenert, og unngå direkte øyekontakt (et tegn på utfordring). De unge er imidlertid sterkere, med mindre de drar for langt fra moren. De har heller ikke utviklet de særegne håndbeleggene til de voksne.

Homo Mønstervelopus raser fissiparøst, og grildene vokser til full størrelse sakte. Det er ikke kjent hva som utløser deres reproduksjon, eller hvor lang tid det tar. Selv om det fra antall voksne prøver vi ser med manglende lemmer, men uten nærliggende Sprats, virker det mange av grildene som ikke klarer å trives.

Mens Homo Mønstervelopus har en tendens til å samles i to og tre, er de ikke spesielt sosiale dyr, og synes vanligvis å behandle hverandre med forakt, som du ser her.

Husk at disse skapningene kan være ganske farlige. Hold hendene i kjøretøyet til enhver tid. Hvis provosert, kan deres lynreflekser og knivskarpe tenner forårsake alvorlig skade eller til og med døden.

(Fra Wendy på Mønster Stash, som vil tilby en 15% rabatt for å kle en dagslesere som begynner i dag, og fortsetter gjennom lørdag og søndag!)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Ikke bruk Green Tarletan Dressesjanuary 6, 2010 med 35 kommentarer
Den nødvendige infrastrukturenovember 6, 2006
Scary Chicapril 6, 2011in “Etsy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *