Society6 House Decor: Introducing Denydesigns

Society6 House Decor: Denydesigns
Det har vært lenge med tanke på at Society6 har vist en viss tilknytning til husdekor. De introduserte mange produkter fra den avdelingen for kunstnere å produsere grafikk for. Det er imidlertid det mange andre pod -nettsteder har gjort. Det var et fantastisk konsept å utvide “lerretet” for artister, så vel som for klienten å avsløre deres personlighet, noe annet enn klær.
Men Society6 har fokusert på husdesign mye mer fremtredende, og gitt blendende anbefalinger på nøyaktig hvordan du kan dekorere atmosfæren din med sine spesielle brikker, og fylle bloggen med slike innlegg. Jeg kjenner nå igjen hva de siktet til. Det var ingressen til søskenmerke, Denydesigns.
Denydesigns er et husdesign så vel som møbelmerke med kuraterte gjenstander, laget fra bunnen av i Denver. Inspirert av kunder som ønsker å forvandle hver dagsrom til showstoppområder, ble det grunnlagt i 2011. I år ble det anskaffet av Santa Monica-baserte Leaf Group, som på samme måte eier Society6.
Så disse to gikk fra rivaler til søsken så vel som søstre, så å si. Uansett verk som foregår bak kulissene, er de to plattformene fantastiske steder for artister å tilby designene sine. Det går bare for å forbedre begge spillerne i husdesignavdelingen.
PS: Det er 20% avslag på det salget i dag bare på Society6!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *