T-skjorte-stiler for regnfulle dager

Jeg forstår ikke hvordan værforholdet i landet ditt, men akkurat her var det hele regn og alt overskyet i mange dager. Våren sømte ikke for å ønske å finne noen type lenger. Men det er OK, coz som gir oss mye tid til å holde oss inne i tillegg til å produsere litt mer. I tillegg til at du forstår oss, når vi setter tankene sammen, kan du glede oss over det vil være kunst! ?
Likevel, selv om værforholdet ikke hjalp oss med å gå ut og glede oss over naturen, var det nødvendig at vi har det gøy. så vel som nøyaktig hvordan ville det komme til virkeligheten? Vel, det er ikke så vanskelig … vi surfet nettet til å oppdage noen nye konsepter for t-skjortene våre. I stedet oppdaget vi noe som fikk oss til å le hodet av oss. Vi forstår at jula gikk, men dette er virkelig morsomt. ser for deg at du går på gaten kledd ut med disse tee -skjortene :)). bare se for deg. Det er nøyaktig det samme med å gå i en kanindrakt. Eller tro på disse tee -skjortene design: mops, ikke medisiner eller jeg liker å lese. De har en klok melding.
T-skjorte Designst-skjorte Designst-skjorte Designst-skjorte Designsfunny-T-skjorte (5) Funny-T-Shirt (6) Morsom-T-skjorte

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *