9 dapper antrekk konsepter for å style blå denim denim for fyr

9 dapper antrekk konsepter for å style blå denim denim for menn
24/10/2021, utgitt av Alanic Global

Blue Denim Denim er den viktige delen av en manns klær uten at garderoben hans holder seg ufullstendig. Vi har valgt ut noen av de mest mest trendy antrekkene fra den verdensomspennende motescenen som kan omdefinere denim -utseendet ditt. Hvis du er en bedriftseier som leter etter menns denim -jeans, kan du ta kontakt med en av de berømte klærprodusentene Miami med en tiltalende herreklærkatalog.
1. med stripete knapp-down-skjorte
Å holde det avslappet er det nye kjempebra i år for menns mote. Par den mørkeblå denim med en svart stripet skjorte i tillegg til joggesko for et knusende utseende.
2. Stil med flanellskjorte
En edgy flanellskjorte er den perfekte antrekket til sport med blå jeans. Hold ermene på skjorten din rullet så mye som å vise at tradisjonell klokke du bruker, samt overflate denne antrekket med hvite joggesko.
3. Gå for smart-casual
Ingenting snakker smart-casual mye bedre enn en elegant hvit knapp-ned-skjorte som er gjemt i denim-jeansene dine. Hvite joggesko er perfekte for å totalt dette dapperantrekket.
4. Lærjakke så vel som jeans
En brun eller svart skinnjakke med denim så vel som en vanlige tee -skjorter er den suave antrekket for gutter som ser varm ut og uimotståelig. Bruk støvler for å forbedre dette sassy utseendet.
5. med hettegenser
Hettegensere kan hjelpe deg med å lage en hendelsesstil hvis du kobles sammen med mørkeblå jeans. Bruk en fasjonabel svart eller hvit hettegenser med denim så vel som du offisielt er den fantastiske fyren i timen!
6. Med bomberjakke
Er det kjølig ute? Deretter kan du parre en svart bomberjakke med lysebrune tee -skjorter i tillegg til denim for et friskt så vel som attraktivt utseende.
7. Med pelsskinnjakke i tillegg til hettegenser
Jeans med pelsskinnjakken som er lagdelt over en hettegenser er enda en tykk antrekk som både er beskyttende og stilig til bruk i løpet av høsten og vinteren.
8. Denim med blazer så vel som knapp-down
Vil du begeistre en aller første date? Bruk deretter denim med en hvit knapp-ned skjorte så vel som lag med en grå blazer for å vinne damens hjerte. Dette kan være en edgy antrekk for vennlige møter også.
9. Med lastebiljakke
Denimoverflaten til en lastebiljakke ser utrolig ut med blå denim -jeans. Legg den på toppen av en tee -skjorter i tillegg til å bruke støvler for en sassy styling i høst så vel som vintersesong!
Som forhandler på utkikk etter menns denim -jeans, foreslår vi at du kobler til en av de ledende grossistgrusselverandørene der ute. Dette vil hjelpe deg med å fylle opp varmt så vel som å skje denim denim til konkurransedyktige priser.
Lydversjon: Klikk her
Tagger:
klesprodusenter i Miami
klesprodusenter i Miami
klesprodusenter Miami
Miami Garments Produsenter
Engros menns klærne leverandører
Engros menns klærne leverandører i Spania
Engros herresklærleverandører USA

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *