Kate Blends britisk samt pakistanske stykker for Midday oppdrag

The Duchess blandes britisk samt pakistanske merker for dagtid avtaler på dag to av den kongelige tur til Pakistan. Etter denne morgenen engasjementer på en regional institusjon samt nasjonalparken, hertugen samt Duchess endret til mer formelle antrekk for en tilfredsstillende med presidenten i Pakistan, Dr. Arif Alvi samt hans kone, aller første kvinne Mrs. Samina Alvi.

Fra telegrafens dekning:

Innbydende paret på sin aller første tur til landet, president Alvi, 70, husket kjører langs Victoria veien i Karachi for å få et glimt av dronningen under hennes 1961 statsbesøket.

“Det var mirakuløst å se henne,” sa han til William …

Nedenfor HM samt hertugen av Edinburgh i løpet av den 1961 besøk.

Et annet syn på dagens publikum.

Den tilfredsstillende var på Aiwan-e-Sadr presidentpalasset i Islamabad.

Etter at engasjement, paret deretter ledet til den offisielle bolig samt kontorer for stats prest Imran Khan.

Mer fra The Telegraph dekning:

… hertugen av Cambridge ble gjenforent med gamle husholdning kompis Imran Khan som de mimret over en tilfredsstillende der han fortalte Diana, ønsket han å bli Pakistans statsminister.

Stats Presten ble tilbakekaller hans vennskap med Diana når journalister var lov i sitt kammer i noen sekunder for å se kongeparet tilfredsstille ham i dag på hans offisielle residens i Islamabad.

Nedenfor ser du Stats prest i 1997 med sin ektefelle Jemima Khan, Nee Goldsmith, samt Diana. Ms Khan samt avdøde prinsesse var nære venner, samt Diana bodde hos paret ved flere anledninger når du besøker landet. Paret ble skilt i 2004.

CNN har et eksklusivt intervju med statsministeren.

“[Det] sist gang jeg møtte ham var han en gutt, sammen med prins Harry, så vel som de kom med sin mor til min ex-mor-i-lovs hus,” Khan fortalte CNN i et eksklusivt intervju på tirsdag.

Diana ofte tok henne unge sønner til å leke i hagen ved Goldsmith husholdningen hus i grønne Richmond Park, sørvest London. Jemima mor, Annabel Goldsmith, var noe av en mor-tallet til Diana.

Når spurte nøyaktig hvordan William svarte stats presten sa: “Jeg tror det var viktig for ham å forstå nøyaktig hvor mye hun elsket i dette landet.”

Ifølge en utgivelse på statsministerens Facebook-side: “Mens innbydende kongeparet, stats prest Imran Khan mintes kjærlighet samt hengivenhet blant folk i Pakistan for prinsesse Diana, siden hennes medfølelse samt engasjement for å støtte veldedige formål .”

Byen samt landet har mer på dagens møte.

… i dag, virker det Khans samtale med William samt Kate (minst hva som angivelig offentlig) ble mer fokusert på politikk.

“Da jeg gikk med mamma for å se en test matche min fetter spilte, så vel som han scoret et århundre [mer enn 100 kjører], fortalte jeg min mor jeg ønsket å være en test fotballspiller,” Khan sa, reflektere over sin sti fra utøver til politikeren. “Jeg har aldri realisert nøyaktig hvor vanskelig det var til slutt endte opp med å bli en. Tilsvarende når jeg fortalte deg at jeg ønsket å lykkes [som statsminister], jeg kjente ikke det ville ta meg 22 år.”

Den avslører notater som William svarte: “Ja. Det er ikke så lett,”samt Kate sa:‘Du stakk med det.’

Etter møtet var det en lunsj på statsministerens residens.

Nå for vår titt på hva Kate hadde på seg for formelle møter.

The Duchess var i et pulserende miljøvennlig stykke av Catherine Walker løpet krem ​​bukser fra pakistanske designer Maheen Khan.

Stykket er lik i stil til Nero pels Dress, beskrevet som en “dramatisk frakk kjole … med skarpe skuldre samt en swing skjørt” på Catherine Walker nettstedet. Plagget har likeledes en Nehru krave samt frontknappene. Det ser ut som kragen åpning på hertuginne versjon er litt bredere foran enn det som ses på modellen, så vel som det er en knapp mindre.

Jeg fikk et par spørsmål om Kate ha ekstra Catherine Walker stykker i denne fargen; den eneste andre stilen jeg husker er pelsen kjolen aller første sett i Canberra i løpet av 2014 Kongelig omvisning samt deretter bæres igjen på 2016 Chelsea Flower Show.

Buksen er en mer stil av Maheen Khan, som også skapte ensemblet slitt i morges. De ser svært like i stil til det paret.

The Duchess skjerf er av Satrangi, den personlige etikett samling fra Pakistans Bonanza, en fremstående forhandler med mer enn 80 butikker. Forhandleren delte sin lykke på sosiale medier som hertuginnen hadde på seg merkevaren, sier: “Vi er virkelig ydmyket samt opprømt å se hertuginnen av Cambridge, iført en stilig miljøvennlig stjal fra Bonanza Satrangi.”

The Green Chiffon Dupatta ($ 11) er en skjerm-trykt stykke som ertilbys å bestille online; Virksomheten skip internasjonalt. Nedenfor, et bedre utseende på utskriften, så vel som duskene på enden av Dupatta.

Mange takk til himmelen for hennes identifikasjon av dette elementet.

Vi så retur av Kate’s Emmy London Natasha Clutch ($ 400) og ‘Rebecca’ pumper ($ 455).

Hertuginnen hadde håret i en delvis updo.

Og gjentok den keramiske reduksjonen øredobber av Zeen ($ 8) som først ble sett når de ble slitt til en pre-tour-mottak på Aga Khan Center i London.

Vi ser deg snart for beskyttelse av parets siste engasjement av dagen, en formell mottak på det ikoniske Pakistan National Monument.

I situasjonen savnet du vårt titt på hva Kate hadde på seg for dagens tidligste engasjementer, klikk her for å gå til det innlegget.

Video:

Den aller første: 50 av denne verdensomspennende nyhetsvideoen fokuserer på tilfredsstillende med statsministeren, etterfulgt av beskyttelse av dagens tidligere engasjementer.

Telegrafen har ca. 45 av møtet.

Den kongelige husholdningsanalen tilbyr om: 40 video av møtet.

Denne daglige e-postvideoen dekker tilfredsstillende med president Arif Alvi, så vel som veldig første kvinne fru Samina Alvi.

Denne videoen er også på farten med presidenten.

KOBLING:

Prime Minster’s Facebook publiserer om tilfredsstillende, så vel som lunsj er her

En everyday Reveal Story, så vel som galleriet kan ses her; Den daglige postens beskyttelse er her

By og lands beskyttelse er her; En folks historie er her; En hei! Artikkelen er her; Et popsugergalleri er her

Fug-jentene publiserer dekker hele dagens utseende er her

36Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *