True Confessions: Jeg har på seg granny truser

andel

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Hva kommer til å tenke når noen sier “Granny Panty”? De fleste av oss tenker på en baggy, Unsexy undertøy som går opp i vår midje som Steve Urkel. Synonymer inkluderer: mamma jeans, nerd bukser, og bare vanlig ubehagelig.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Men jeg er her for å forsvare Granny Panty, fordi hennes mange fordeler overses og underappreciated. Jeg må innrømme at før jeg begynte å ha på seg dem, ville jeg skanne undertøygangene til hver varehus, og spør meg selv, “Hvem ville ha en slik begrensende ting?” Så en dag fant jeg meg selv å forberede meg på en formell begivenhet. Min sømstress foreslo at jeg hadde en høy midjepanty til å smigre kurvene mine og skjule magen min. Jeg var litt hesitant først, men etter at jeg satte mitt første par grannies på, så jeg aldri tilbake.

Nå kan granny truser bli funnet under hver av mine formfeste kjoler, skjørt og bukser. Her er et par flere grunner til at #TeamGrannyPanty er stedet å være:

Jeg bekjenner, jeg bærer granny truser

1. Granny truser glatt og skjuler – lei av undertøy linjer og bulger? Mange par granny truser er sømløse i dag, slik at du kan ha allsidig støtte uten at undertøyslinjen din vises gjennom klærne dine. Hvis du er bekymret for overoppheting eller ubehagelig, aldri frykt – i stedet for bomull, er det nok av flere pustende materialer der ute som vil skjule hele bunnen og midseksjonen samtidig. Når jeg har min på, føler jeg deg selv dem.

2. De støtter ryggen din – tro det eller ikke, iført høyhjelpsundertøy er flott for ryggen din. Da jeg begynte å bære mine granny truser til ballettklasse under min leotard, la jeg merke til en 100% forbedring. Min rygg følte ikke lenger anstrengt, og min abs ble støttet for bedre balanse. Ikke tro meg? Prøv et formfestepar og deretter gjør litt yoga, du finner fortjeneste i denne oppdagelsen.

3. De lager en times glassfigur – noen av oss krever en svingete figur, mens resten av oss prøver å minimere hva moren vår ga oss. Uansett, skape granny truser en illusjon av en jevn timeglass. Uansett din størrelse, eller stilmålene dine, er det en granny panty der ute for alle.

4. De er ikke så utdaterte som du tror – det er flere mennesker iført granny truser da tror du. Spanx av Sarah Blakley, i utgangspunktet re-oppfunnet granny panty og gjorde det til en elegant og stilig undertøy for yngre kvinner. Plus, mange av våre favoritt kjendiser, inkludert Jennifer Garner, Tyra banker, og Kim Kardashian er galne om kropps shapers. Hvis deres flotte bods har behov for hjelp, tenk på hva et godt gammelt par høyhjelpede truser kan gjøre for figuren din! Tro meg når jeg sier at Granny vet best!

Vil du vurdere Granny Panties for dine daglige intimater? Gi oss beskjed i kommentarene!

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *