Skjem bort babyen din med de beste organiske klærne fra grossister

Skjem bort babyen din med de beste organiske klærne fra grossister
15/10/2014, postet av Alanic Global
Å ha en baby er en av de beste opplevelsene noen kan ha. Så det er ganske unødvendig å si at noen vil gjøre det som er til beste for babyen. Når det gjelder klær for nyfødte, småbarn og spedbarn, er det stor etterspørsel etter moteartikler laget av organiske klær. Dette er slik at når dagene går forbi, blir folk mer og mer bevisste på de dårlige effektene av kjemiske stoffer på barna sine. Organisk utviklede babyklær benytter seg av plantevernmiddelfrie stoffer og produksjonsprosesser som holder seg borte fra harde kjemikalier.
Hvorfor ta vare på gledebunten din?
Huden og kroppen til en baby eller smårolling er langt mer sårbar og følsom for de skadelige forurensningene som er til stede i miljøet i forhold til en voksen. Babyhuden er nesten 5 ganger tynnere og består av mindre olje som gjør den mer porøs. Det er også mindre mengder melanin som beskytter smårollingens hud mot solbrenthet. Metabolismen til en baby er høyere selv om vekten er lavere, noe som gjør babyen langt mer utsatt for å absorbere skitt og giftstoffer. Dessuten svetter en baby vanligvis mindre enn en voksen, noe som gjør det vanskelig å regulere kroppstemperaturen på riktig måte.

Hva skal jeg unngå?
De fleste klærvarer som finnes i markedet er laget av materialer som kan skade babyens hud. Klærvarer laget av akryl, polyester, nylon og fleece kan føre til hudirritasjon. Disse materialene er ofte avledet fra naturgass eller petroleum, noe som gjør det skadelig for babyen. Selv bomullsklær kan være farlige da kjemikalier som silikonbaserte mykner, klorbleker, silisiumvoks og fargestoffer brukes til å omdanne rå bomull til brukbar klut. Disse stoffene kan forårsake brennende sensasjoner, sovevansker og øke barnets sårbarhet for kreft.
Organiske klær er den tryggeste innsatsen?
På den annen side lages organiske klær ved bruk av ugressmidler, plantevernmidler eller kunstig gjødsel, noe som gjør det trygt for unge småbarn. Det dyrkes ved å bruke tryggere metoder som manuell luke og avlingsrotasjon. Organiske klær gir beskyttelse mot støv og reduserer tilbøyeligheten til plager og allergier som astma. Dessuten er organiske klær også veldig myke, delikate og pustende, noe som gjør dem mer komfortable å ha på seg.
Hvis du ønsker å kjøpe organiske klær til babyen din, ville det beste alternativet være å kontakte engros organiske klær. Disse distributørene kan gi deg organiske klær i bulkmengder og tilby dine ganske konkurransedyktige priser.

Tagger:
Kids Organiske klesprodusenter
Organiske klær
Organiske klærdistributører
Organisk klær engros
Engros organiske klær

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *