Denim- eller buksedraktstiler? Hvilken stil med Rani har du hots til?

Vi er veldig begeistret for å se Rani Mukerji treffe sølvskjermene etter en lang pause med sin kommende film, Hichki. Ett blikk på traileren for filmen, så vel som vi må innrømme at vi er overrasket over Rani for å ha tatt opp den nye stilen i tillegg til å risikere en ny idé om filmen.
Så begeistret som vi er med hennes kommende film, på samme måte oppslukt var vi med hennes moteavatarer under markedsføringsaktivitetene. La oss avkode hennes enkle stiler til fordel for oss:

I denim
Helt stilig så vel som Hippie var Rani Mukherji på to av markedsføringsarrangementene.
For en av hendelsene gjorde hun en svart tee over blå denimstil. Ved å legge til Anne Claire -tilbehør så vel som Maison Valentino, undret Rani oss Sevilla FC Skjorter oss med sin enkelhet som den sære håndvesken!
Sjarmsspillet hennes var intakt med nøytral sminke, så vel som stive krøller som rullet ned skuldrene. Enkel, men likevel spektakulær var Diva som viste frem en absolutt avslappet stil.

Kilde: Twitter.com/rani_Mukerjifcfor ett markedsføringsarrangement, hun gikk sassy og attraktiv i Australias herrelandslag i fotball Skjorter en glidende take på grafisk topp over et par denim. Hvite Fendi -sko, juvelerte nyanser samt gyngende røde lepper, definerte stilen hennes godt.
Kilde: Twitter.com/rani_MukerJifcebritsc:Mediad]

I buksedrakter
Mens de tidligere stilene var avslappet så vel som elegante, var de sistnevnte markedsføringsstilene bossete så vel som vakre. For et av markedsføringsarrangementet dukket hun opp kongelig i en Midnight Blue Velvet Pantsuit av Altuzzara. Hun la til Dolce & Gabbana -sko, og fullførte stilen storslått. Som blått smøring på øyelokkene hennes! Selv om vi ønsket at divaen etterlot håret hennes fint, mykt og glatt å rulle nedover skuldrene, men vi har ingen problemer med glatt hårbolle som hun valgte!
Kilde: Twitter.com/idivaOfficialfor ett markedsføringsarrangement, Rani Mukerji valgte en buksedraktstil. Ved Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter å bruke en svart blonder cami med svart denim så vel som en rosa blazer, rullet hun ut et stilig stilig utseende. Svarte pumper, glatt hestehale, så vel som nær nøytral sminke avrundet hennes spektakulære stykke motekunst. Som Pop of Pink på hennes helt svarte stil.

Kilde: Twitter.com/rani_MUkerJifchope Du gledet deg over innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *