Kjendiser i skinnbukser – Lær hvordan du bruker

skinnbukser er som symbolet på stil. De kan få deg til å virke helt elegant eller til og med få deg til å se drastisk latterlig ut! Det er grunnen til at mange jenter synes det er plagsomt sammenkobling av buksene med riktig klær og tilbehør. Har du samme type problem, ikke sant? Forstår ikke hva du skal ha på deg med skinnbukser? Vel, ikke vær så engstelig. Vi er her for å hjelpe deg med å overvinne problemet med å matche skinnbuksene dine med riktig antrekk; På samme måte som kjendiser gjør.
[Les også: Hvordan bruke rette bukser]

Så les videre for stiltipsene for hvordan du bruker skinnbukser.
Her er noen skinnbukseantrekk

Det svarte på svart
Ta tak i de svarte skinnbuksene dine og pryder den med en super uformell svart genser. gli inn i noen hæler. Forskjellen i teksturer vil koordinere så strålende, og gi deg et suveren syklist elegant utseende. Har ingen genser? Prøv noe svart, for eksempel en lang topp. Og det er slik Priyanka Chopra gjør det!

Lærbukser med hvit skjorte
Trekk på skinnbuksene dine og ta på deg Argentinas herrelandslag i fotball Skjorter en sprø hvit skjorte. Kast på et par hæler.

[Les også: Hva du skal ha på med røde bukser]
Det er enkelt, det er foredlet. Sjekk ut Malaika Arora Khan! Måten hun har Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter holdt håret på den ene siden, øker antrekket.

[LES OGSÅ: Kult lærmotetilbehør]

[Les også: Hvordan vedlikeholde skinnarmbånd]
Skinnbukser med tee
En grafisk t-skjorte med skinnbukser vil lage en RAD-kombinasjon. Kanskje kaste på en rutete skjorte eller blazer, og til og med noen støvler for den perfekte antrekket. Sneha Ullal forteller deg hvordan du bruker skinnbukser med hvilken som helst tank top eller grafisk tee og gir den et Atletico Madrid Skjorter semi-formelt utseende med en uformell rutete skjorte eller formell blazer.
[SC: MediaD]

Lærbukser med korsetten
Har du en virkelig glamorøs korsett topp? Prøv det med skinnbuksene dine, det ser veldig varmt ut! Ta inspirasjon fra Malaika, se teamet hennes opp de tynne skinnbuksene sine med gyldne paljetter topp og høye hæler for et lanseringsshow.

Lærbukser med hekletoppen
Ja, til og med den vakre hekletoppen din eller en strikket Kimono slo seg sammen med de svarte skinnbuksene dine og et flott par støvler for å rocke utseendet. Urvashi Rautela ser fantastisk ut ved å sammenkoble en frynset hvit hekling på toppen av en neontank. For å legge til en smule boho-elegant utseende, slo hun sammen ensemblet sitt med et par swanky aviators, gyldne bøyler og denimhette.

Skinnbukser med blazeren
Hva skal jeg ha med skinnbukser for å utstråle en funky stiluttalelse? Bare få tee og bruk en glammet blazer på toppen. Dette med skinnbuksene dine vil gi et fantastisk og polert utseende. Lær det fra Bollywood Babe Shraddha Kapoor med sin metalliske paljettjakke og sexy par støvler. Chunk of Bangles, elegant hår og tungt øyesminke fullførte klubbens utseende.
Dette var ‘How to Wear Leather Pants’ tips rett fra Bollywood. Så nå som du har en ide om hva du skal ha på deg med skinnbukser? Du kan chucke denims denne sesongen og velge skinnbukseantrekk. Gå og kjøp en hvis du ikke allerede eier en!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *