Cartooning av Illustrator Shiffa

Jeg skal ikke begynne å telle prisene og Big Projects Illustrator Shiffa var en del av, siden han selv anser dette for å være pretensiøs. Så jeg vil fortelle deg at denne personen ser reklamedesign som hans sanne kall. Han sier at han er en “chilango”, som er et slang -demonym for Citizen of Mexico City. Han vokste opp med å tegne og spore tegneserier, laget kopier, men gjorde også jobben som en kunstdirektør. Utenlandske klienter så vel som mannen fra Cornershop har vært hans klienter.
Jeg fant noe veldig særegent og spesielt med biografien hans – han insisterer på å ikke ville snakke om seg selv i tredje person. Det er en sterk psykologisk sammenheng mellom det aspektet og kunstneren som prøver å presentere seg for verden. Jeg har alltid tenkt at det er svært pretensiøst, men blogging så lenge viste meg også at noen kunstner bruker den tredje personen til å sette opp innholdet for nettsteder og blogger som leverer informasjonen om dem. Jeg prøver å se den siste delen og ikke det enorme egoet som ligger i hver kunstner.
Men Shiffa glir litt sarkasme ved å si det og med samme tid som faktisk refererer til seg selv i tredje person. Shiffa, du raser!

36 dager med type fra Shiffa på Vimeo.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *