Suave Professionals: Produktevaluering

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Hva: Suave sendte TBF en sneak forhåndsvisning av suave fagfolk tørr sjampo, suave fagfolk fengslende krøller pisket krem ​​mousse samt suave fagfolk berøringsfull overflate lettvekt holdt hårspray. Vi prøvde dem, så vel som vi bringer deg scoop.

Denne publiseringen kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Det de sier: Suave ruller ut det røde teppet for de nye suave-fagfolkene som fungerer, så vel som toppsalongmerker. Den omformede samt omformede suaveprofessorer sjampo, balsam og stylingsprodukter fungerer salong-inspirert emballasje, nye samt forbedrede formler samt dufter, samt gi salong-bevist ytelse.

Bedømmelse: Som vaner av vane, føler vi oss komfortable i vår lille hårboble, noe som betyr at vi normalt ikke går bort fra de prøvde så vel som ekte hårprodukter vi allerede forstår så vel som allerede kjærlighet. Men dette var en fabel sjanse til å gjøre akkurat det så vel som samlet, vi likte det vi opplevde.

Suave Mousse samt Lightweight Hold Hairspray var ganske bra. Vi likte mousse’s tekstur, selv om når vi først først satte det i håret, følte det seg litt fettete. Heldigvis, dette likte ikke etter at håret vårt var tørt, så vel som våre bølger var litt mer definert enn normalt. Så langt som lyset holder hårsprayet går – tittelen sier alt. Det er helt lett, så dette er ikke for å holde det håret på plass på en blåsig dag. Det er bare ikke så sterk. Begge disse produktene fungerte bra, selv om de ikke gjorde noe magisk til håret vårt. Ingen krav om å kaste din nåværende merkevare bort hvis du er forelsket i det, men hvis du ønsker å gren ut, gi disse en prøve.

Den tørre sjampoen var det som piqued vår rate av interesse som som ikke elsker en unnskyldning for å hoppe over et hår klesvask nå, så vel som da? Etter å ha sprøytet forbindelsen på våre røtter, så vel som å gni det i som beskrevet, la vi absolutt merke til at våre låser så mindre fettete. De følte ikke at metoden i seg selv, men så lenge ingen berører mannen din, så har du ingenting å bekymre deg for.

Over hele brettet vinner disse hårproduktene i luktavdelingen. Håret vårt var herlig duftende etter å ha brukt dem alle så kudos til suave for å mestre denne teknikken.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *