How-to: Budget Prom Dress Shopping

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Prom er en tid-æret tradisjon at mange jenter ser frem til fra middelskolen på. En av de største fordelene med Prom Night er din sjanse til å imponere i kjeve-dropping formell antrekk. The Flip Side, skjønt, er kostnaden for prom klær, sko og tilbehør – som kan legge opp til hundrevis. Ifølge Promgirl kan PROM drenere lommeboken opp til $ 2,100! Kjolen selv er en stor del av det, koster opp til $ 100 til $ 400. Teen Budget fashionistas, kutte kostnadene denne prom sesongen ved å følge disse nye reglene for rimelig prisskjær shopping.

5 måter å spare penger på din kjole

1. Butikk varehus

Mange varehusene selger en rekke elementer, inkludert kvalitetsrom kjoler til respektable priser. Prøv Macy, J.C. Penny, Sears, og til og med TJ Maxx. Politikken her er, forbli foran spillet og handle tidlig. Varemagasiner begynner normalt å tilby rabatter på tidlig på våren. Shopping tidlig betyr også å få velge mellom et bredere utvalg av kjoler.

2. Hunt på tilbud på nettet

Internett har alt du trenger for prom, fra kjoler og sko til smykker og håndvesker. Det antar at du har tålmodighet til å søke. Hold deg til anerkjente forhandlere når du kjøper varer på nettet. Sjekk ut Lulu, for alltid 21, Nordstrom, Bebe og Neiman Marcus for kvalitetsrom kjoler til gode priser. Hvis du ikke har noe imot å kjøpe forsiktig brukte kjoler (som sannsynligvis bare har blitt slitt en gang!), Scour eBay for tilbud på like nye alternativer. Mens du er der, sjekk også ut som-nye formelle sko, håndvesker og smykker.

3. Hit opp forsendelsesbutikker

Det er ingen skam i å spare penger. Hit opp forsendelsesbutikker i ditt område for prom kjoler merket med dype rabatter. Du har sannsynligvis en goodwill og Frelsesarmen. Hvis du er heldig, kan du ha forsendelsesbutikker i nærheten som spesialiserer seg på formelle antrekk og trendy plagg. Eller prøv online forsendelsesbutikker online som Crown Formals og Pageant videresalg. Thrift butikker og forsendelsesbutikker er også eksepsjonelle alternativer for å finne vintage stjeler.

4. Bytt kjoler med venner

Har venner som går til andre skoler? Vurder å bytte prom kjoler. Du får en som-ny kjole for å bære på din prom, og ingen vil være noen klokere. Hvis du planlegger å gjøre endringer i den kjolen, bør du vurdere å bare kjøpe kjolen fra din venn. Hvis vennen din aldri kommer til å bruke kjolen igjen, hun kan vurdere å gi den til deg, eller kanskje la deg få det utrolig billig. Hvis du har en gruppe venner som trenger promenadekonsert kjoler, vurdere hosting en kjole swap på huset ditt. Be dine gjester å ta med sine gamle formelle kjoler, sko, smykker og tilbehør for å handle.

5. Lag din egen promenadekonsert kjole

Er du dyktig til å sy eller har en mamma eller tante som er en mester i å bruke en symaskin? vurdere å lage din egen, one-of-a-kind prom kjole. Når du gjør din egen formelle antrekk, får du velge design, stoff, stil og pynt, slik at du går til promenadekonsert i kjole av drømmene dine. For å gjøre prosessen enklere, kjøpe en dyr prom kjole malen for å begynne design. I månedene før prom, ta deg tid til å skisse, design, og lage kjolen din.

Jenter, er det på tide å forberede seg til den kommende festlig-uten å bruke en bunt på klær, sko og tilbehør.

Du kan også liker disse prom kjole shopping tips: Prom dress Trender 2017 – Dobbelt så stor i to Pieces 10 harde og raske regler for Prom kjole Shopping

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *