De beste butikkene i L.A.

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Som det sier, er “en manns søppel en annen manns skatt.” Det er ikke noe bedre motto å beskrive vintage, den knapt-siste sesongen og “slitt to ganger” klærlinjen i L.A. beste steder å finne nesten syndig lavpris klær, sko og møbler. Her er mine lokale favoritter:

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Los Angeles beste butikkbutikker

National Council of Jewish Women

8520 W. Pico Boulevard, Los Angeles (310) 360-6505

Med flere steder i hele L..a, er det beste på Pico i West L.A. Her har jeg vanligvis funnet designerens vesker og skjerf for kjeve-dropping avtaler.

Frelsesarmen

1658 11th Street, Santa Monica (310) 450-7235

Rett ved siden av en tømmergård, er det alltid mye å komme og gå på dette stedet. Det er kjent for stativer av klær og kjøkkenutstyr.

Wasteland

1338 4th Street, Santa Monica (310) 395-2620

Mer “Forsiktig brukt” enn sparsommelighet, dette er stedet for designer klær, sko, smykker og “overstock” elementer fra noen av dine favoritt merkenavn butikker.

Buffalo utveksling

2449 Main Street, Santa Monica (310) 314-7300

Som Wasteland har det en tendens til å være et større utvalg av stilalternativer her, inkludert elementer og tilbehør til kostymepartier og Halloween.

Melrose Trading Post.

7850 Melrose Avenue, Los Angeles

Dette betydelige loppemarkedet skjer hver søndag. Ta med penger og tålmodighet – det er et ekte smorgasbord av high-end smykker til junky pyntegjenstander, brukte klær til håndlagde plagg.

Kathryn’s Pick: BTS Thrift Shop

10409 Washington Boulevard, Culver City

Kathryn: Jeg snublet over denne butikkbutikken i Culver City etter et møte på Sony Pictures Studios, og gjør det nå et poeng å sjekke ut butikken hver gang jeg er i LA Det jeg liker mest om denne butikkbutikken er at elementene er virkelig Pris å selge (noe som betyr at vanlige mennesker har råd til dem), og det har et spesielt godt smykkervalg. (Merk: Hodet til Yelp, hvor du kan finne en rabattkupong for å bruke i butikken.)

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *